Ацетил-Л-карнитин 500 mg х 60 капс. - естествен продукт за добра памет и концентрация


Ацетил-Л-карнитин 500 mg х 60 капс.
Ацетил-Л-карнитин 500 mg х 60 капс.
41.45
BGN
1
По здравно направление

Ацетил-Л-карнитин 500 mg х 60 капс.


добра памет и концентрация
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

41.45лв.

Ацетил-Л-карнитин 500 mg х 60 капс. – естествен продукт за добра памет и концентрация

Ацетил Л-Карнитин е модерна аминокиселина. Тя е най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Ацетил Л-карнитин поддържа умствената дейност, концентрацията и фокуса, и подпомага функциите на нервната система.

Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти. Nature’s Way са първите, които използват двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

Описание на продукта:

 1. Ацетил Л-Карнитин е модерна аминокиселина. Тя е най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Ацетил Л-карнитин поддържа умствената дейност, концентрацията и фокуса, и подпомага функциите на нервната система. Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти. Nature’s Way са първите, които използват двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

 

Ацетил-Л-карнитин 500 mg х 60 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Ацетил Л-Карнитин подпомага кръвообращението в мозъка, подобрява мисловната дейност, предпазва невроните от вредното действие на свободните радикали.

Забележки:

Внимание: Ако сте бременна, кърмеща или имате припадъци, се консултирайте с Вашия личен лекар, преди да започнете да приемате този продукт!

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула 2-4 пъти дневно.

 

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Ацетил Л-Карнитин 500 mg 2 000 mg

Други съставки: капсула на растителна основа, целулоза, магнезиев стеарат.

Този продукт не съдържа: изкуствени съставки, царевица, лактоза, мляко, консерванти, соя, захар, пшеница, мая.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Acetyl L Carnitine

Разфасовка:

60 капсули

Коментари

 1. Спасимир Илиев

  :

  Искам да попитам каква е разликата между Ацетил Л Карнитин и само Л Карнитин?

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   Л-Карнитинът е естествено за тялото вещество, една от аминокиселините, които участват в изграждането на мускулната тъкан. А Ацетил L- Картитинът е преработен Л-Карнитин, който наподобява неговата структура, но се отличава с по-висока стабилност и ефективност като хранителна добавка. Освен транспортната функция при преминаване на мазнините в клетките и в помощ на тяхното изгаряне, Ацетил Л Карнитин преминава през кръвно-мозъчната бариера и е по-подходяща добавка в подкрепа на мозъка и периферната нервна система.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Добавете коментар