Ацетил-Л-карнитин 500 mg - естествен продукт за добра памет и концентрация


Ацетил-Л-карнитин 500 mg
Ацетил-Л-карнитин 500 mg
41.45
BGN
1
По здравно направление

Ацетил-Л-карнитин 500 mg


добра памет и концентрация
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

41.45лв.

Ацетил-Л-карнитин 500 mg – естествен продукт за памет и концентрация

Ацетил Л-Карнитин е модерна аминокиселина. Тя е най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Ацетил Л-карнитин поддържа умствената дейност, концентрацията и фокуса, и подпомага функциите на нервната система.

Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти. Nature’s Way са първите, които използват двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

Описание на продукта:

 1. Ацетил Л-Карнитин е модерна аминокиселина. Тя е най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Ацетил Л-карнитин поддържа умствената дейност, концентрацията и фокуса, и подпомага функциите на нервната система. Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти. Nature’s Way са първите, които използват двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

 

Ацетил-Л-карнитин 500 mg, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

 

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на  кръвообръщението и мисловната дейност и за защита на клетките на невроните от оксидативен стрес.

Забележка: Не използвайте ако имате епилепсия или хипотиреоидизъм.

Най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 2-4 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание


Съставки: в 1 капс. дн. доза
Ацетил Л-Карнитин 500 mg 2 000 mg

 

Растителна капсула, магнезиев стеарат, целулоза.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, царевица, мая, глутен, сол, захар, пшеница, мая.

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Acetyl L Carnitine

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 V-капсули

Нето тегло: 37,2 g

Коментари

 1. Спасимир Илиев

  :

  Искам да попитам каква е разликата между Ацетил Л Карнитин и само Л Карнитин?

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   Л-Карнитинът е естествено за тялото вещество, една от аминокиселините, които участват в изграждането на мускулната тъкан. А Ацетил L- Картитинът е преработен Л-Карнитин, който наподобява неговата структура, но се отличава с по-висока стабилност и ефективност като хранителна добавка. Освен транспортната функция при преминаване на мазнините в клетките и в помощ на тяхното изгаряне, Ацетил Л Карнитин преминава през кръвно-мозъчната бариера и е по-подходяща добавка в подкрепа на мозъка и периферната нервна система.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Добавете коментар