Ацетил-Л-карнитин 500 mg

41.45лв.

Ацетил-Л-карнитин 500 mg – естествен продукт за памет и концентрация

Ацетил Л-Карнитин е модерна аминокиселина. Тя е най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Ацетил Л-карнитин поддържа умствената дейност, концентрацията и фокуса, и подпомага функциите на нервната система.

Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти. Nature’s Way са първите, които използват двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

Описание

 1. Ацетил Л-Карнитин е модерна аминокиселина. Тя е най-лесно усвоимата форма на Карнитина. Ацетил Л-карнитин поддържа умствената дейност, концентрацията и фокуса, и подпомага функциите на нервната система. Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 100 % натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специални продукти. Nature’s Way са първите, които използват двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки; Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

 

Отзиви

 1. Спасимир Илиев

  Искам да попитам каква е разликата между Ацетил Л Карнитин и само Л Карнитин?

  • д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Л-Карнитинът е естествено за тялото вещество, една от аминокиселините, които участват в изграждането на мускулната тъкан. А Ацетил L- Картитинът е преработен Л-Карнитин, който наподобява неговата структура, но се отличава с по-висока стабилност и ефективност като хранителна добавка. Освен транспортната функция при преминаване на мазнините в клетките и в помощ на тяхното изгаряне, Ацетил Л Карнитин преминава през кръвно-мозъчната бариера и е по-подходяща добавка в подкрепа на мозъка и периферната нервна система.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu