Китайска ангелика (корен), 565 mg, 50 капсули - естествен продукт облекчаващ хормоналните нарушения по време на менопауза


Китайска ангелика / Донг куай (корен), 565 mg, 50 капсули
Китайска ангелика / Донг куай (корен), 565 mg, 50 капсули
14.50
BGN
1
ПМС

Китайска ангелика / Донг куай (корен), 565 mg, 50 капсули


Менопауза
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 6.8/10 (от 5 гласа)

14.50лв.

Изчерпан

Китайска ангелика (корен), 565 mg, 50 капсули – естествен продукт облекчаващ хормоналните нарушения по време на менопауза

Китайската ангелика притежава общоукрепващо и тонизиращо организма действие. Коренът й е медицински активен. Допринася за нормалните функции на нервната система. Благоприятства хормоналния баланс в женския организъм и спомага за нормалното протичане на менструалния цикъл. Приемът й подкрепя процесите в женското тяло и през периода на менопаузата. Допринася за жизнения тонус и имунните защити на организма.

Съдържа 0,25% от активната съставка лигустилид. Традиционната китайска медицина използва растението за хармонизиране на жизнената енергия, както и като средство, благоприятстващо състоянието на кръвта.

Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специализирани продукти.

Описание на продукта:

Китайската ангелика (Angelica Sinensis), по-известна като „Dong Quai“ или „женски женшен“, е тревисто растение от семейство Сенникоцветни, което расте най-вече в Китай. Изсушеният корен на китайската ангелика е широко използван в традиционната китайска медицина за подкрепа на женската полова система. Допринася за нормалното функциониране на менструалния цикъл и подкрепя хормоналния баланс. Подкрепя кръвносната система. Традиционната китайска медицина използва растението като средство за повече жизненост и енергичност, както и заподсилване на кръвта. Продуктът на Nature’s Way, съдържащ екстракт от корен на Китайска ангелика съдържа 0,25% от активната съставка лигустилид. Капсули с екстракт от корен на китайска ангелика, гарантирано съдържащи 0.25% лигустилид. Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Компанията предлага над 500 натурални хранителни добавки от единични билки, растителни екстракти, витамини, минерали и специализирани продукти.

Китайска ангелика / Донг куай (корен), 565 mg, 50 капсули, 6.8 out of 10 based on 5 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на ендокринната система при жената, менструалния цикъл и кръвоносната система, както и за поддържане на жизнеността.

Забележки:

Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

СъдържаниеСъдържание: в 2 капс дн. доза
Китайска ангелика (корен) 1,13 g 3,39 g
Въглехидрати 1 g 3 g

Други съставки: желатин (капсула), магнезиев стеарат.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Dong Quai Root 565 mg

Разфасовка:

50 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Китайска ангелика / Донг куай (корен), 565 mg, 50 капсули”