Менопауза формула 295 mg x 90 капсули
Менопауза формула 295 mg x 90 капсули
33.74
BGN
1
По здравно направление

Менопауза формула 295 mg x 90 капсули


при симптоми на менопауза
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 5.8/10 (от 23 гласа)

33.74лв.

Менопауза формула 295 mg x 90 капсули – естествен продукт за редуциране симптомите на менопауза

При перименопауза и менопауза:

Горещи вълни и нощни изпотявания, честа смяна на настроенията, раздразнителност, депресия, проблеми със съня и силно чувство на безпокойство, вагинална сухота…

Широко разпространено е схващането, че менопаузата слага край на женските привлекателност и сексуалност, както и че симптомите й не могат да бъдат преодолени. Но да се мисли така е абсолютно погрешно!  Истината е, че симптомите на менопаузата могат да бъдат редуцирани до минимум, в резултат от което жената да се чувства комфортно емоционално и физически!

 

Менопауза формула е високо ефективна, изцяло натурална комбинация от билкови екстракти, която облекчава състоянието на жената в периода на предменопауза и менопауза. Гарантира мощна подкрепа при несъответствия в синтеза на прогестерон и естроген, калциев дефицит, висок холестерол, затлъстяване, горещи и студени вълни, изпотяване и др.

Менопауза формула е страхотна алтернатива на хормонозаместителната терапия, която повечето жени възприемат резервирано. Балансира колебанията в нивата на хормоните за периода преди, по време и след менопаузата.

Менопауза формула допринася за поддържане на нервната, костната и имунната системи при жени в перименопауза и менопауза.

Менопауза формула не предизвиква нежелани странични ефекти и по съвсем естествен начин облекчава симптомите на менопаузата! Приемът на продукта се препоръчва и след прекарана хистеректомия, когато женският организъм има нужда от силна подкрепа!

 

Описание на продукта:

Изцяло натурална комбинация от билкови екстракти в подкрепа на женското здраве! Допринася за правилното функциониране на женския организъм по време на менопауза. Съдържа екстракти от гроздовиден ресник, аврамово дърво, женско биле, див ямс и хмел – всички те са напълно безопасни, но достатъчно ефикасни, за да се чувства жената пълноценна във всяка възраст!

Менопауза формула е продукт на Natural Factors – най-големият производител на 100% органични продукти в Канада. Компанията е ангажирана с отглеждането на генно немодифицирани органични семена. Във фермите на Natural Factors никога не са се отглеждали генно модифицирани продукти. 

Всяка дама, навършила 30 години може да приема продукта с цел профилактика!

 

 

Менопауза формула 295 mg x 90 капсули, 5.8 out of 10 based on 23 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на организма на жените над 45г. и по време на менопауза.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Да се приема по 1 капсула по 2 пъти на ден, за предпочитане преди хранене.

СъдържаниеСъдържание: в 1 капсула дн.доза
Гроздовиден ресник 40 mg 80 mg
екстракт от корен, от който 2,5% тритерпен гликозиди
Аврамово дърво (плод) 80 mg 160 mg
от който 0.6% аукубин
Женско биле 75 mg 150 mg
екстракт от корен, от който 12% глициризин
Див ямс ( диоскореа вилоза) 75 mg 150 mg
от който 10% диосгенин
Хмел 25 mg 50 mg
екстракт от шишарка 5:1

Други съставки: Желатин(капсула), растителенмагнезиев стеарат.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada

Разфасовка:

90 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Менопауза формула 295 mg x 90 капсули”