Alive! / Алайв /дъвчащи мултивитамини за деца/ 1.55 g х 120 табл.

42.69лв.

Alive! / Алайв /дъвчащи мултивитамини за деца – естествен продукт повишаващ имунитета

В подкрепа на нормалното функциониране на имунната система при децата:

Детето ви често ли боледува? Изпадате ли в паника, когато есента, а с нея и времето за училище и детска градина започне да наближава? Настинки и грип, постоянно течащ нос, кашлица и всички останали негативи, свързани със студеното време и колективната среда. Вярно е, че няма как да спасите детето от всички срещи с бактериите и вирусите, но и не бива да се примирявате, че то просто е „болнаво” и нищо не може да се направи.

За да се промени всичко това, обърнете специално внимание на имунната система на детето си! Защото имунните защити на организма са от ключово значение за здравословния статус.

 

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца е специализирана формула, създадена в подкрепа на имунитета и нормалното физиологично развитие при децата. Източник на най-важните витамини и минерали, абсолютно необходими за нормалното развитие на детския организъм.

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца стимулира умственото равитие и подпомага концентрацията. Допринася за намаляване на умората и за повече жизненост и енергия. Оказва благоприятно влияние върху състоянието на костите, зъбите и зрението.

Алайв дъвчащи мултивитамини за деца увеличава устойчивостта на организма към простудни и други състояния, характерни основно за есенно-зимния период от годината.

 

Описание

Мултивитамини с най-богат състав и страхотен плодов вкус на натурален портокал и боровинка! Съдържат 26 плодове и зеленчуци плюс антиоксиданти (биофлавоноиди) с естествен цитрусов произход!

-Усвояват се напълно от детския организъм за по-малко от 20 минути!

-Съдържат пълен комплекс витамини В за енергия и метаболизъм!

-С добавен витамин С в оптимално количество за кожата,очите и имунната система!

-Природна подкрепа за костите и зъбите!

-За повече енергия и сила!

-Подобряват храносмилането!

-Осигуряват всички необходими витамини и минерали за подхранване на организма.

Alive дъвчащи мултивитамини за деца не съдържат глутен, желатин, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Подсладени са с organic тапиока и сок от тръстика.

 

 

Отзиви

 1. Светла Петрова

  Внучето ми е на пет години и половина.Колко време да пие тези витамини и колко да почива?

 2. Борислава

  Могат ли да се дават заедно с имунокидс на дете на 2г.и 4м.

  • д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Някои от съставките са еднакви и ако се приемат заедно, допустимата дневна доза ще се надвиши. Може да се редуват през месец, например.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 3. П.Енчева

  Здравейте,имам две деца едното е на 7,а другото на 17.Може ли да ги давам и на двамата и за какъв период от време?Притеснява ме сорбитола,който в САЩ се отнася към опасните за човешкото здраве вещества.Магнезиевият стеарат в какви количества е и има ли странични ефекти?Соевият лицитин също е опасен,тъй като по-голямата част от соята е ГМО.

  • д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Магнезиевият стеарат и соевият лицитин са в минимални количества, безвредни според общоприетите стандарти. Може да давате по 1 т. на малкото и по 2 т. на голямото дете или да потърсите друг продукт, чийто състав не Ви притеснява. Добре е да знаете, че не всички фирми добросъвестно отбелязват дори следи от съставки.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Close Menu