Л-Карнитин 500 mg – естествен продукт за възстановяване на мускулите и намаляване на теглото


Л-Карнитин 500 mg
Л-Карнитин 500 mg
30.74
BGN
1

Л-Карнитин 500 mg


възстановяване на мускулите и намаляване на теглото
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

30.74лв.

Л-Карнитин 500 mg – естествен продукт за възстановяване на мускулите и намаляване на теглото

При интензивен спорт с цел по-голяма издръжливост и намаляване на телесните мазнини:

Дали ще бъдете издръжливи и достатъчно енергични по време на тежките физически тренировки, до голяма степен зависи от начина ви на хранене и от допълнителния внос на хранителни вещества. Ако се стремите към все по-интензивен тренировъчен режим, трябва да доставите на тялото си всичко необходимо, за да издържате по-дълго и да запазите мускулите си в перфектна форма!

 

Л-Карнитин подобрява физическата издръжливост и намалява умората. Повишава умствената и физическата енергия, и подобрява устойчивостта при интензивни физически натоварвания.

Л-Карнитин предпазва мускулните влакна от разрушаване, допринася за натрупването на мускулна маса и подпомага по-нататъшното поддържане на мускулите. Намалява образуването на млечна киселина в мускулите по време на физически натоварвания. Подпомага транспортирането на мастните киселини през клетъчната мембрана, което е важно за превръщането на мазнините в енергия.

Л-Карнитин има силно липотропно действие и подпомага топенето на телесните мазнини. В това отношение е особено ефективен, когато приемът му се съчетае с физическо натоварване.

 

 

Описание на продукта:

Л-карнитин е аминокиселина, която играе ключова роля в метаболизма на мазнините и производството на енергия. Концентрирана е основно в скелетните мускули, сърцето и черния дроб.

L-карнитин има огромно участие в транспортирането на мастните киселини през клетъчната мембрана, което е първата и най-важна стъпка за превръщането на мазнините в енергия. Допринася за постигането на нормално телесно тегло.

Тази аминокиселина е мощен антиоксидант, от чиито нива в организма зависи нормалното биологично функциониране на множество органи и системи.

Недостигът на L-карнитин може да доведе до невро-мускулни разстройства, мускулна умора, разрушаване на мускулните влакна, сънливост и натрупване на мазнини в черния дроб, сърцето и скелетната мускулатура. Допълнителният прием на L-карнитин, може да бъде от полза при високи нива на липидите, мъжко безплодие, проблеми с периферните съдове, чернодробни и бъбречни проблеми, хронична умора, затлъстяване, отпадналост и др.

Л-Карнитин е продукт на най-голямата канадска компания за производство на хранителни и диетични добавки Natural Factors!

 

Л-Карнитин 500 mg, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение: Л-Карнитинът е аминокиселина, която допринася за поддържане на нормални нива на метаболизма на мазнините и енергията. Допринася за поддържане на нормалната физическа активност, особено при спортуващи хора, и за преобразуването на мазнините в енергия.

Забележка: Преди употреба се посъветвайте с Вашия лекар, ако сте бременни или кърмите, ако приемате медикаменти, страдате от заболяване или ако Ви е предписано да се подложите на нископротеинова диета. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Съдържание


Съдържание:
(1 капс.) Дн. доза
L-Карнитин (Тартарат) 500 mg 2000 mg

 

Вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), силициев диоксид , микрокристална целулоза ,растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители  и подсладители; царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, глутен или мая. Аминокиселина в свободна форма.

 

Допълнителна информация

Производител: Natural Factors, Canada, L-Carnitine 500 mg

Вносител: Гео Нутришън ЕООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturalfactors.com

Хранителна добавка, 60 V капсули

Нето тегло: 48 g

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Л-Карнитин 500 mg”