Самбукус 200 mg х 30 табл. - естествен продукт срещу грип и настинка


Самбукус 200 mg х 30 табл.
Самбукус 200 mg х 30 табл.
28.73
BGN
1
По здравно направление

Самбукус 200 mg х 30 табл.


грип и настинка
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 8.0/10 (от 2 гласа)

28.73лв.

Самбукус 200 mg х 30 табл. – естествен продукт срещу грип и настинка

Вкусни таблетки за смучене с екстракт от плодове на черен бъз! Максимална ефикасност срещу простуда и грип за възрастни и деца!

Самбукус 200 мг x 30 таблетки е мощен природен имуномодулатор със силно тонизиращо действие. Освен че допринася за възстановяване на естествените защити на организма, спомага и за увеличаване на енергията и жизнеността при отпадналост в резултат от настинка или грип. Екстрактът в Самбукус е богат на различни флавоноиди, като флавони, флавонони, изофлавони, както и антоцианини, чиито мощен антиоксидантен ефект е доказан при редица изследвания.

Самбукус 200 мг x 30 таблетки има мощни противовирусни и антибактериални свойства, и допринася за ефективното противодействие срещу различни патогени и алергени. Помага на имунната система да разпознае и елиминира инфекциозните агенти, като вируси, бактерии или паразити.

Самбукус 200 мг x 30 таблетки спомага за намаляване продължителността и тежестта на симптомите при настинка или грип, включително хрема, болки в гърлото, кашлица, хрема, втрисане, повишена температура и др.

Самбукус 200 мг x 30 таблетки проявява мощна активност срещу бактериите, причиняващи инфекциите на горните дихателни пътища, успокоява упоритата кашлица и има добро отхрачващо действие. Допринася за поддържане нормалното състояние на дихателната система и приемът му може да бъде от полза и при тютюнопушене.

Профилактичният прием на Самбукус таблетки през есенно-зимните месеци, значително намалява риска от типичните за този сезон неразположния. Ако процесът вече е започнал, а до момента не сте приемали Самбукус таблетки: когато започне да се приема още в първите 24 до 48 часа от началото на първите симптоми, Самбукус 200 мг x 30 таблетки, дава най-добри резултати.

 

 

Описание на продукта:

Самбукус 200 мг x 30 таблетки съдържа екстракт от плодове на първокласен сорт черен бъз, отглеждан в региона на Steirmark, Австрия. Сортът Haschberg е богат хранителен източник на растителни пигменти и фенолни съединения, като флавоноли, кверцетин-3-глюкозид, кверцетин-3-рутинозид, антоцианини (група фенолни съединения, отговорни за наситените червени, лилави и виолетови цветове на някои растения) и др. Haschberg е естествен източник на флавоноиди – едни от най-мощните лечебни съединения в черния бъз.

Самбукус 200 мг x 30 таблетки съдържа стандартизиран, богат на флавоноиди екстракт BioActives, отличаващ се с отлична степен на усвояване и висока ефикасност срещу симптомите на обикновена настинка и грип.

Изследванията показват, че екстрактът от плодове на черен бъз е полезен за обмяната на веществата и съдейства за изхвърляне на токсините от тялото. Счита се, че много от компонентите, открити в състава на черния бъз, са полезни и за сърдечно-съдовата дейност, особено при високи нива на холестерола и триглицеридите.

 

Самбукус 200 мг x 30 таблетки не съдържа изкуствени оцветители, изкуствен ароматизатори, изкуствени консерванти, млечни продукти, глутен, сол, соя, пшеница, мая. Притежава сертификат Kosher. Със страхотен вкус на горски плодове!

Самбукус 200 mg х 30 табл., 8.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на дихателната система, имунната система и обмяната на веществата.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Поставете таблетката до пълното и разтваряне върху езика. За ежедневна употреба: възрастни - 1 таблетка 1-2 пъти дневно, деца - 1 таблетка дневно. За интензивна употреба: възрастни - 2 таблетки 2 пъти дневно, деца - 1 таблетка 2 пъти дневно.

Съдържание

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Черен бъзBioActive стандартизиран екстракт (плод) от 6400 mg висококачествени култивирани плодове 100 mg 600 mg
Витамин С 100 mg 600 mg
Въглехидрати 1 g 6 g
Захар 1 g 6 g

Други съставки: захароза, фруктоза, магнезий, силика.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way Products, Inc, USA Sambucus Original Lozenges

Разфасовка:

30 таблетки

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Самбукус 200 mg х 30 табл.”