Самбукус Имун Систем сироп 240 ml - естествен имуностимулатор срещу настинка


Самбукус Имун Систем сироп 240 ml
Самбукус Имун Систем сироп 240 ml
49.38
BGN
1
По здравно направление

Самбукус Имун Систем сироп 240 ml


грип и настинка
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

49.38лв.

Изчерпан

НЕ Е НАЛИЧЕН!

Продуктът съдържа стандартизиран екстракт от плодове на черен бъз. Растението притежава слабителни, пикочогонни и потогонни действия. В състава му влизат аминокиселини, биофлавоноиди, каротеноиди, танини, витамини, в това число и високо съдържание на витамин С.

Страдате ли от грип и настинка? Вземете Самбукус Имун Систем сироп 240 ml – естествен продукт, който подсилва защитните сили на организма.

Черният бъз регулира обмяната на веществата и действа изключително благоприятно през есенно-зимния период. Компонентите, влизащи в състава му поддържат естествените защитни функции на организма.

Плодовете на черния бъз съдържат най-активни съставки. Екстрактът от тях укрепва организма, повишавайки съпротивителните му сили. Плодовете на растението подкрепят пикочо-половата и дихателните системи. Бъзът притежава и силно слабително действие, което се дължи на съдържащите се в него смолисти вещества и пектини.

Включените в сиропа екстракт от ехинацея и цинк, допълнително засилват имунната система.

Описание на продукта:

Продуктът съдържа стандартизиран екстракт от плодове на черен бъз. Растението притежава слабителни, пикочогонни и потогонни действия. В състава му влизат аминокиселини, биофлавоноиди, каротеноиди, танини, витамини, в това число и високо съдържание на витамин С. Черният бъз регулира обмяната на веществата и действа изключително благоприятно през есенно-зимния период. Компонентите, влизащи в състава му поддържат естествените защитни функции на организма. Плодовете на черния бъз съдържат най-активни съставки. Екстрактът от тях укрепва организма, повишавайки съпротивителните му сили. Плодовете на растението подкрепят пикочо-половата и дихателните системи. Бъзът притежава и силно слабително действие, което се дължи на съдържащите се в него смолисти вещества и пектини. Включените в сиропа екстракт от ехинацея и цинк, допълнително засилват имунната система.

Самбукус Имун Систем сироп 240 ml, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната функция на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на нормалните защитни сили на организма.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Поставете таблетката до пълното и разтваряне върху езика. За ежедневна употреба:1 таблетка 2 пъти дневно. За интензивна употреба: 1 таблетка 3 пъти дневно.

СъдържаниеСъдържание: в 1 табл. дн. доза
Черен бъзBioActive стандартизиран екстракт (плод) от 6400 mg висококачествени култивирани плодове 105 mg 315 mg
Ехинацея пурпуреа (Стебло, лист и цвят) 5 mg 15 mg
Витамин С 100 mg 300 mg
Цинк 5 mg 15 mg
Въглехидрати 1 g 3 g
Захар 1 g 3 g

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way Products, Inc, USA Sambucus Immune System Lozenges

Разфасовка:

30 таблетки

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Самбукус Имун Систем сироп 240 ml”