Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

Течен Мултивитамин + WELLESSE® (цитрус) 480 ml

28.51лв.

Течен Мултивитамин + WELLESSE® (цитрус) 480 ml

28.51лв.

Мултивитамин+ WELLESSE® (цитрус) 480 ml – естествен продукт при грип и настинки

Съвременният човек не се храни здравословно, пуши, злоупотребява с алкохола, не спортува… Тези лоши навици отслабват имунната система и увеличават нивата на стрес. Влошеното екологично равновесие и все по-индустриализиращата се градска среда също допринасят за влошаването на здравето и развитието на различни заболявания.

 

Течен мултивитамин+ Wellesse трайно укрепва имунитета и подпомага нормалното функциониране на организма при недостиг на основни хранителни вещества, психо-емоционален стрес, изтощение, податливост към настинки и др.

 

Течен мултивитамин+ Wellesse подпомага нервната система и намалява усещането за стрес. Оказва благоприятно влияние върху когнитивните спсобности и паметта. Увеличава нивата на енергия и подобрява тонуса.

 

 

Течен мултивитамин+ Wellesse има положителен ефект и върху кожата, косата и ноктите, има заздравяващо действие.

 

 

Описание

Течен мултивитамин+ Wellesse предоставя важни витамини, фитонутриенти и фибри в подкрепа на доброто здраве. Витамин В комплекс във формулата, включва всички 8 витамина, необходими за превръщане на хранителните вещества в енергия, повишаване на концентрацията и редуциране на стреса. С напредването на възрастта нуждата от В витамини се увеличава.

 

Антиоксидантните витамини А, С и Е, неутрализират окислителните реакции в клетките и предпазват организма от образуване на свободни радикали. Плодово-зеленчуковият комплекс повдига тонуса и има противовъзпалително действие. Допълнително вложените в продукта фибри, подобряват храносмилането и абсорбцията на хранителни вещества.

 

Течен мултивитамин+ Wellesse се отличава с богат набор хранителни вещства и мощна антиоксидантна активност. Много добър източник на:

 

– Антиоксидантните витамини А, С и Е

– Витамини от В групата

– Витамин D

– Фитонутриенти от плодове и зеленчуци

– Разтворими фибри

 

Течен мултивитамин+ Wellesse компенсира недостига на ценни хранителни вещества и осигурява високи нива на жизненост и енергия.

 

Абсорбира се перфектно и има приятен цитрусов вкус, напомнящ пресен портокалов сок. Продуктът е естествено подсладен със стевия! Без глутен и захар!

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Течен Мултивитамин + WELLESSE® (цитрус) 480 ml“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart