Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс. - естествен продукт срещу настинка и възпалено гърло


Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс.
Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс.
20.72
BGN
1
По вид

Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс.


Храносмилане
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

20.72лв.

Бяла ружа (корен) 455 mg x 100 капс. – естествен продукт срещу настинка и възпалено гърло

При нарушено функциониране на дихателната система:

 

Студените месеци от годината са идеалният период за развитие на инфекции на дихателните пътища. Кашлица, зачервено гърло, задух, хрема, висока температура, отпадналост… Тези симптоми не са никак приятни и за да бъде намален рискът от появата им, се препоръчва имунната система да бъде постоянно поддържана със здравословно хранене, физическа активност и спорт, ограничаване на стреса и др. Обикновено хората, които не се придържат към здравословен режим, децата, както и по-възрастните най-често страдат от респираторни проблеми.

 

Бяла ружа (корен) / Marshmallow (root) е подходящо средство за облекчаване на състоянието при суха кашлица, възпалено гърло, болки в гърлото и др.

 

Екстрактът допринася за намаляването на болката и сухотата, и подпомага по-лесното отхрачване. Успокоява възпалените мембрани в устната кухина и гърлото, и намалява дразненето и дискомфорта при преглъщане. Има силно противовъзпалително действие.

 

В подкрепа на храносмилането: екстрактът от бяла ружа допринася за нормалния процес на храносмилане и облекчава състоянието при киселини, неправилна перисталтика. Успокоява стомашно-чревната лигавица.

 

 

Описание на продукта:

В продължение на хиляди години бяла ружа се използва като средство за подкрепа на храносмилателната система и дихателните пътища. Растението е известно също като пъртенка, волско око, бял слез, ружа – лечебна. Химичният му състав е богат на флавоноиди, салицилова киселина, танини, захари, нишесте, слузни и минерални вещества, и др.

 

При прием растението подпомага процеса на фагоцитоза, при който някои клетки „поглъщат” мъртви тъкани и клетки, бактерии и др., при което се ускорява процесът на оздравяване.

 

Приемът й е особено подходящ през есенно-зимния период. Растението съдържа значително количество слузни вещества, които благоприятстват нормалното състояние на лигавицата на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт. Подпомага функциите на пикочната система.

 

Капсулите на Nature’s Way съдържат екстракт от корени на organic сертифицирана бяла ружа. Сертифициран Organic от Quality Assurance Intl. и Tru-ID™, чиито тестове са гаранция за чистота, безопасност и органичен произход!

 

Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс., 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на дихателните пътища, храносмилателната и пикочната системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули 2 пъти на ден с храна или вода.

СъдържаниеСъдържание: в 2 капс. дн. доза
Бяла Ружа Органик  (корен)           960 mg 1920 mg
Въглехидрати < 1 g < 2 g

 

Други съставки: растителна капсула

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен” 48

Тел:  032/ 641616 02/ 9530583;

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 100 V- капсули

Нето тегло:  55 g

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс.”