Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс.

20.72лв.

Бяла ружа (корен) 455 mg x 100 капс. – естествен продукт срещу настинка и възпалено гърло

При нарушено функциониране на дихателната система:

 

Студените месеци от годината са идеалният период за развитие на инфекции на дихателните пътища. Кашлица, зачервено гърло, задух, хрема, висока температура, отпадналост… Тези симптоми не са никак приятни и за да бъде намален рискът от появата им, се препоръчва имунната система да бъде постоянно поддържана със здравословно хранене, физическа активност и спорт, ограничаване на стреса и др. Обикновено хората, които не се придържат към здравословен режим, децата, както и по-възрастните най-често страдат от респираторни проблеми.

 

Бяла ружа (корен) / Marshmallow (root) е подходящо средство за облекчаване на състоянието при суха кашлица, възпалено гърло, болки в гърлото и др.

 

Екстрактът допринася за намаляването на болката и сухотата, и подпомага по-лесното отхрачване. Успокоява възпалените мембрани в устната кухина и гърлото, и намалява дразненето и дискомфорта при преглъщане. Има силно противовъзпалително действие.

 

В подкрепа на храносмилането: екстрактът от бяла ружа допринася за нормалния процес на храносмилане и облекчава състоянието при киселини, неправилна перисталтика. Успокоява стомашно-чревната лигавица.

 

 

Описание

В продължение на хиляди години бяла ружа се използва като средство за подкрепа на храносмилателната система и дихателните пътища. Растението е известно също като пъртенка, волско око, бял слез, ружа – лечебна. Химичният му състав е богат на флавоноиди, салицилова киселина, танини, захари, нишесте, слузни и минерални вещества, и др.

 

При прием растението подпомага процеса на фагоцитоза, при който някои клетки „поглъщат” мъртви тъкани и клетки, бактерии и др., при което се ускорява процесът на оздравяване.

 

Приемът й е особено подходящ през есенно-зимния период. Растението съдържа значително количество слузни вещества, които благоприятстват нормалното състояние на лигавицата на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт. Подпомага функциите на пикочната система.

 

Екстрактът от бяла ружа на Nature’s Way е произведен съобразно стриктните стандарти за добра производствена практика (GMP). Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, който гарантира отсъствието на фалшификати в храните и натуралните продукти.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бяла ружа (корен) 480 mg x 100 капс.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu