Акай 500 mg X 90 капсули - естествен антиоксидант за отслабване


Акай 500 mg X 90 капсули
Акай 500 mg X 90 капсули
23.29
BGN
1
По здравно направление

Акай 500 mg X 90 капсули


отслабване и контрол на теглото
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.5/10 (от 4 гласа)

23.29лв.

Акай 500 mg X 90 капсули – естествен антиоксидант за отслабване

При слаба имунна защита и преждевременно стареене:

Отслабен имунитет и отпадналост. Често главоболие и проблеми със зрението. Сърдечно-съдови болести, висок холестерол, нарушено кръвообращение… Лошо храносмилане и безсъние. Състарена кожа. Тези симптоми показват, че количеството свободни радикали в тялото е многократно завишено, вследствие на което клетките и тъканите се увреждат, а процесите на стареене се ускоряват. Единствените ефикасни средства, които „обезвреждат“ свободните радикали и цялостно подмладяват организма, са антиоксидантите.

Акай е източник на източник на мощен екстракт от акай бери, който оказва мощно антиоксидантно въздействие върху целия организъм. Силно концентрираните антиоксидантни съединения в продукта забавят стареенето и стопират процеса на преждевременно стареене.В резултат от това, рискът от развитие на хронични и невродегенеративни заболявания значително намалява; подобрява се сърдечната дейност и кръвообращението, а нивата на „лошия“холестерол са под контрол; теглото започва да се нормализира, защото тялото вече не задържа толкова мазнини; кожата е регнерирана и изглежда по-млада; тонусът и енергията се възстановяват напълно.

Описание на продукта:

Акай бери е плодът с една от най-високите висока ORAC стойности (капацитет за поглъщане на свободните радикали). Високата ефикасност на екстракта от акай в продукта на Natural Factors, е гарантирана от специалния EnviroSimpex® метод, който напълнозапазва качеството на суровите продукти по време на прецизната им обработка!

Всяка капсула осигурява 500 mg екстракт от organic плодове (AcaiRich®), стандартизиран до 0,15% цианидин-3-глюкозид. Това е една от най-високите концентрации, която съществува на пазара.

AcaiRich® – стандартизираният екстракт от органично отглеждани плодове на акай, осигурява пълния спектър полифеноли, включително антоцианини, известни с мощното си профилактично действие срещу множество заболявания.

Не съдържа захар, консерванти и изкуствени оцветители!

Акай 500 mg X 90 капсули, 9.5 out of 10 based on 4 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма, стомашно-чревния тракт и кръвообръщението, както и за поддържане на нормалната концентрация на холестерола и кръвната захар.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Странични ефекти Няма наблюдавани.

Дозировка:

По 1 капсула на ден

СъдържаниеСъдържание: в 1 капс. дн. доза
AcaiRich® екстракт от плодове на Акай бери (Euterpe oleracea) 4:1200 mg  стандартизиран до 0,15% цианидин-3-глюкозид 500 mg 500 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 7.5 mg 7.5 mg

 
Други съставки:
Oризово нишесте, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), магнезиев стеарат (от растителни източници), силициев диоксид. Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Acai Berry Concentrate

Разфасовка:

90 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Акай 500 mg X 90 капсули”