Аква Слендър Горски Плод и Лимон Напитка за контрол на теглото 38 mg x 10 пакетчета - естествен продукт за отслабване


Аква Слендър Горски Плод и Лимон Напитка за контрол на теглото 38 mg x 10 пакетчета
Аква Слендър Горски Плод и Лимон Напитка за контрол на теглото 38 mg x 10 пакетчета
21.15
BGN
1
По категория

Аква Слендър Горски Плод и Лимон Напитка за контрол на теглото 38 mg x 10 пакетчета


отслабване и задържане на теглото
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 6.5/10 (от 2 гласа)

21.15лв.

Изчерпан

Аква Слендър Горски Плод и Лимон Напитка за контрол на теглото 38 mg x 10 пакетчета – естествен продукт за отслабване

При повишен апетит и/или наднормено тегло:

Засиленото чувство за глад може да се дължи на много фактори, сред които стрес и тревожност, нарушения в системите, регулиращи апетита и кръвната захар, ендокринни проблеми, резки колебания в кръвната захар и хипогликемия, нарушен метаболизъм, недостиг на желязо и др. Едни от най-често срещаните причинители на постоянния глад, който не се удовлетворява при хранене, са емоционалните нарушения. Много от хората са склонни да ядат повече, когато са депресирани, тъжни и/или под стрес. Консумацията на твърде много въглехидрати също може да причини неконтролируем глад, което с течение на времето да доведе до натрупване на килограми и затлъстяване.

Имайте предвид, че ненаситният апетит води до много негативни последствия не само за фигурата, но и за здравословното ви състояние. Затова е много важно да се научите да управлявате глада си. За целта, можете да се възползвате от някои натурални съставки, чието безопасно и ефективно действие е изпитано във времето!

 

Аква слендър потиска апетита и създава усещане за ситост по безопасен начин.

Аква слендър контролира апетита в дългосрочен план, благодарение на което вие няма да имате нужда от похапвания между основните хранения и да преяждате.

Аква слендър допринася за здравословното нормализиране на теглото, без да застрашава нормалното функциониране на организма.

 

Описание на продукта:

Лесен и уникален начин за контролиране на глада:

-не съдържа захар, подсладен с ксилитол; само 15 kcal за порция; Осигурява клинично проверена доза от протеазен инхибитор II (PI-2):

-получен от генно-немодифицирани картофи; -стандартизиран до 15 mg PI-2 за порция (пакетче). Повишава нивото на холецистокинина (CCK), отделян от червата:
-сигнализира на мозъка да притъпи чувството за глад и да създаде усещане за ситост. Спомага да приемате по-малко храна/ по-малко калории: -усещане за ситост при намален размер на порциите храна: -продължителен контрол над глада; -намалява желанието за похапвания между основните хранения.

Аква слендър е с натурален вкус на лимон и горски плодове.

 

 

Аква Слендър Горски Плод и Лимон Напитка за контрол на теглото 38 mg x 10 пакетчета, 6.5 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Аква Слендър Горски плод и Лимон е вкусна, освежаваща напитка от натурални съставки, която допринася за поддържане на нормално телесно тегло чрез създаване на усещане за ситост. Бързо. Просто. Ефективно.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Съдържанието на 1 пакетче се изсипва в 120 ml вода. Разбърква се до пълното му разтваряне и се изпива на момента. За най-добри резултати, да се приема 30-60 минути преди двете основни хранения за деня.

Съдържание

Съдържание:

Съдържание: (в 1 пак.): дн. доза:
СолаТинTM
протеинов изолат от генно-немодифицирани картофи (грудка),
доставящ 15 mg протеазен инхибитор II (PI-2)
38 mg 76 mg
Калории 15 30
Общо въглехидрати 7 g 14 g
от които:Захари 0 g 0 g
Ксилитол 7 g 14 g

Други съставки:

Лимонена киселина, натурални аромати (лимон, малина, ягода, синя боровинка, горски плодове), силиций, натурален оцветител (черен бъз). Не съдържа: Стимуланти, захар, сол, мая, пшеница, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени аромати, консерванти или съставки от животински произход.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Aqua Slender Weight Loss Drink Mix Lemon-Berry Flavor

Разфасовка:

10 пакетчета

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Аква Слендър Горски Плод и Лимон Напитка за контрол на теглото 38 mg x 10 пакетчета”