Брилиант Лук Горене на Мазнини 570 MG Х 30 Капс. - естествен продукт за изгаряне на калории и ускоряване на метаболизма.


Брилиант Лук Горене на Мазнини 570 MG Х 30 Капс.
Брилиант Лук Горене на Мазнини 570 MG Х 30 Капс.
28.68
BGN
1
По здравно направление

Брилиант Лук Горене на Мазнини 570 MG Х 30 Капс.


изгаряне на калории и ускоряване на метаболизма
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 7.0/10 (от 2 гласа)

28.68лв.

Изчерпан

Брилиант Лук Горене на Мазнини 570 MG Х 30 Капс. – естествен продукт за изгаряне на калории и ускоряване на метаболизма.

Растителен фет бърнър съдържащ екстракт от семена на Гуарана, екстракт от Гарниция, Йерба Мате и екстракт от Бергамот.

Гуараната е увивен вечнозелен храст от Амазония. Семената и са едни от най-богатите на кофеин. Използва се за приготвяне за тонизиращи и ободряващи напитки и хранителни добавки.
Гарцинията е средно голямо вечнозелено дърво, със сладко-кисели плодове, прилични на малка жълто-червеникава тиква. От плодчетата, обвивката на плода или смолата на дървото се произвежда екстракт. Той оптимизира изгарянето на мазнините, като намалява отлагането им в мастните депа; намалява и апетита, особено към сладки нещa.
Йерба матее вид дърво, разпространено в Южна Америка. От изсушените му листа и филизи се приготвя тонизиращата напитка мате. Местните я използват като тонизиращо ума и тялото средство, а също и за подобряване на лениво храносмилане.
Бергамотът е малък цитрусов плод. Расте на ниски дървета със същото име. Плодът е кисел, а от неговата ароматна обвивка се извлича екстракт. Около 90% от световното производство на бергамот се пада на областта Калабрия в Италия. Той се използва в много индустрии като: парфюмерийната, аромотерапията и хранително-вкусовата. Освен много си други свойства, екстрактът спомага за намаляването на мастната тъкан.
Продуктите Phyto Wave са произведени в САЩ от компанията Fact Products, Inc. Те имат безкомпромисно качество, съгласно стандарта GMP – Добри производствени практики. Съдържат само одобрени съставки, които са обект на проверка на качеството и на съответствие на стандартите за чистота.

Описание на продукта:

Растителен фет бърнър съдържащ екстракт от семена на Гуарана, екстракт от Гарниция, Йерба Мате и екстракт от Бергамот. Гуараната е увивен вечнозелен храст от Амазония. Семената и са едни от най-богатите на кофеин. Използва се за приготвяне за тонизиращи и ободряващи напитки и хранителни добавки. Гарцинията е средно голямо вечнозелено дърво, със сладко-кисели плодове, прилични на малка жълто-червеникава тиква. От плодчетата, обвивката на плода или смолата на дървото се произвежда екстракт. Той оптимизира изгарянето на мазнините, като намалява отлагането им в мастните депа; намалява и апетита, особено към сладки нещa. Йерба мате е вид дърво, разпространено в Южна Америка. От изсушените му листа и филизи се приготвя тонизиращата напитка мате. Местните я използват като тонизиращо ума и тялото средство, а също и за подобряване на лениво храносмилане. Бергамотът е малък цитрусов плод. Расте на ниски дървета със същото име. Плодът е кисел, а от неговата ароматна обвивка се извлича екстракт. Около 90% от световното производство на бергамот се пада на областта Калабрия в Италия. Той се използва в много индустрии като: парфюмерийната, аромотерапията и хранително-вкусовата. Освен много си други свойства, екстрактът спомага за намаляването на мастната тъкан. Продуктите Phyto Wave са произведени в САЩ от компанията Fact Products, Inc. Те имат безкомпромисно качество, съгласно стандарта GMP – Добри производствени практики. Съдържат само одобрени съставки, които са обект на проверка на качеството и на съответствие на стандартите за чистота.

 

Брилиант Лук Горене на Мазнини 570 MG Х 30 Капс., 7.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Специална формула, която в съчетание със здравословно хранене и подходяща физическа активност, допринася за нормалното състояние на метаболизма и апетита.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Да се приемат по 1-2 капсули на ден с пълна чаша вода, за предпочитане 1 час преди хранене.

 

Съдържание


Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Гуарана 200 mg 400 mg
екстракт от семена
Гарциния (екстракт) 200 mg 400 mg
Йерба Мате 150 mg 300 mg
Бергамот (екстракт) 20 mg 40 mg

Други съставки: Желатин (капсула), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силиций.

Допълнителна информация

Производител:

Fact Products, Inc, USA Brilliant Look Herbal Fat Burner

Разфасовка:

30 капсули

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Брилиант Лук Горене на Мазнини 570 MG Х 30 Капс.”