Зелен чай 450 mg x 30 капс. - естествен продукт подобряващ метаболизма и укрепващ имунитета


Зелен чай 450 mg x 30 капс.
Зелен чай 450 mg x 30 капс.
39.10
BGN
1
По здравно направление

Зелен чай 450 mg x 30 капс.


наднормено тегло, имунитет, метаболизъм
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

39.10лв.

Изчерпан

Зелен чай 450 mg x 30 капс. – естествен продукт подобряващ метаболизма и укрепващ имунитета

 

При наднормено тегло и затлъстяване:

Прекомерното натрупване на мастна тъкан в организма често се получава заради дисбаланса между поетите и изразходените калории, в резултат от което ненужните калории се складират в тялото като тлъстини. При повечето хора мазнините се натрупват предимно в коремната област, която е и най-проблемната зона, тъй като там натрупаните мазнини са дълбоки. Коремните мазнини се отразяват зле не само на външния вид, но и причиняват хормонален дисбаланс.

Зелен чай на Nature’s Way насърчава естествената, здравословна редукция на теглото и допринася за намаляване на дълбоките мазнини в областта на корема. Благоприятства нивата на кръвната захар, особено след хранене. Спомага за изхвърлянето на излишните токсини от организма. Някои съвременни изследвания показват, че зеленият чай може да помогне за изгарянето на повече от 200 калории дневно.

 

При нарушено функциониране на сърдечно-съдовата система:

Оплаквания като нарушен сърдечен ритъм, висок холестерол, високо кръвно налягане и др., са все по-често срещани. Освен задължителното медикаментозно лечение обаче, е редно да „храним” сърцето с полезните за него вещества, които ще му помогнат да укрепне!

 

При психическо изтощение и слаба концентрация:

Напрегнатото ежедневие често има много неблагоприятно въздействие върху психиката. Става дума за „лошия” стрес, който ни пречи да бъдем в кондиция и да се концентрираме, той е причина и често да изпадаме в състояния на депресия, апатия и др.

Зелен чай на Nature’s Way регенерира напълно нервната система и връща енергичността и чувството на свежест. Благоприятства паметта и концентрацията, съответно – и работоспособността. Допринася за по-позитивно настроение.

 

При напрягащи зрението професии:

Зачервени и уморени очи, виждане на двойни предмети, затруднено фокусиране при преместване на погледа от близки към далечни предмети, главоболие… Всяка ежедневна дейност, свързана с натоварване на зрението, води до неблагоприятни последствия. Този риск може да бъде намален с помощта на някои мощни антиоксиданти, сред които е и зеленият чай.

Зелен чай на Nature’s Way има мощно антиоксидантно влияние върху зрението. Благоприятства зрителната острота и намалява умората в очите при работа с компютър, шофиране и други дейности, които напрягат зрението. Допринася за възстановяване на зрителната острота.

 

Описание на продукта:

Екстракт, стандартизиран до 95% полифеноли. Гарантирано доставя 75% катехини с 55% епигалокатехин галат (EGCG). Премиум продукт на Nature’s Way – един от най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света.

 

Отличен източник на полифеноли. Полифенолите са естествени мощни антиоксиданти. Изследванията неоспоримо доказват, че полифенолите, които се съдържат в зеления чай са изключително полезни за човешкото здраве – те осигуряват антиоксидантна защита на целия организъм и подпомагат дейността на имунната и сърдечно-съдовата системи.

 

Катехинът е вид природен фенол и антиоксидант. Принадлежи към групата на простите флаваноли, която пък е част от семейството на флавоноидите.

Епигалокатехин галат е вид катехин полифенол, който се съдържа в най-големи количества в зеления чай. Той е мощен антиоксидант. Зеленият чай има антиоксидантна активност от 25 до 100 пъти по-голяма, отколкото витамините С и Е. Детоксикира организма.

 

Зелен чай 450 mg x 30 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за поддържане на нормално телесно тегло, за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалното функциониране на имунната система и за нормалното състояние на организма на жените.

Забележки:

Да не се използва по време на бременност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула 1-2 пъти на ден за предпочитане с храна.

СъдържаниеСъдържание: в 1 капс. дн. доза
Зелен чай (лист) 200 mg 400 mg
Екстракт от зелен чай (лист) 250 mg 500 mg

Други съставки: желатин (капсула).

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Green Tea 450 mg

Разфасовка:

30 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Зелен чай 450 mg x 30 капс.”