Тоналин XS-CLA 1000 mg x 45 капс. - естествен продукт за топене на мазнини


Тоналин XS-CLA 1000 mg x 45 капс.
Тоналин XS-CLA 1000 mg x 45 капс.
55.38
BGN
1
По марка

Тоналин XS-CLA 1000 mg x 45 капс.


Затлъстяване
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

55.38лв.

Тоналин XS-CLA 1000 mg x 45 капс. – естествен продукт за топене на мазнини

Тоналин XS-CLA на Nature’s Way съдържа основно свързана линолеична киселина (СЛК) и масло от семена на шафраника.  С негова помощ, ще се освободите от излишните мазнини и ще подкрепите мускулатурата си по напълно естествен и здравословен начин.

Шафрановият минзухар е многогодишно култивирано растение, което води началото си от Средиземноморския регион и по-конкретно – остров Крит. Разпространено е из целия свят. Шафрановият минзухар е с лилави цветове, в чиято среда са разположени червеникави близалца. Именно тези близалца се наричат шафран, използват се като подправка, естествен оцветител и с лечебна цел.

Шафранът е богат на вода, минерални вещества и каротеноиди – основно това са алфа-каротин, бета-каротин, ликопен и зеаксантин. Шафранът съдържа и обилни количества флавоноиди, гликозиди, терпенов алдехид шафранал, калций, фосфор, витамините В1 и В2, както и мазнини и въглехидрати. Шафранът допринася за правилното функциониране на нервната система и нормалното състояние на пикочните пътища. Повлиява благотворно сърдечната дейност, мозъчната активност и паметта.

Свързаната ленолеична киселина (СЛК) пък, представлява незаменима мастна киселина, спадаща към групата на омега-3 мастни киселини. СЛК способства за намаляването на подкожните мазнини и нормалното състояние на мускулите, въздейства антиоксидантно.  СЛК поддържа имунната система на организма,  и допринася за ефективното усвояване и абсорбция на храната.

Описание на продукта:

Тоналин XS-CLA на Nature’s Way съдържа основно свързана линолеична киселина (СЛК) и масло от семена на шафраника. С негова помощ, ще се освободите от излишните мазнини и ще подкрепите мускулатурата си по напълно естествен и здравословен начин. Шафрановият минзухар е многогодишно култивирано растение, което води началото си от Средиземноморския регион и по-конкретно – остров Крит. Разпространено е из целия свят. Шафрановият минзухар е с лилави цветове, в чиято среда са разположени червеникави близалца. Именно тези близалца се наричат шафран, използват се като подправка, естествен оцветител и с лечебна цел. Шафранът е богат на вода, минерални вещества и каротеноиди – основно това са алфа-каротин, бета-каротин, ликопен и зеаксантин. Шафранът съдържа и обилни количества флавоноиди, гликозиди, терпенов алдехид шафранал, калций, фосфор, витамините В1 и В2, както и мазнини и въглехидрати. Шафранът допринася за правилното функциониране на нервната система и нормалното състояние на пикочните пътища. Повлиява благотворно сърдечната дейност, мозъчната активност и паметта. Свързаната ленолеична киселина (СЛК) пък, представлява незаменима мастна киселина, спадаща към групата на омега-3 мастни киселини. СЛК способства за намаляването на подкожните мазнини и нормалното състояние на мускулите, въздейства антиоксидантно. СЛК поддържа имунната система на организма, и допринася за ефективното усвояване и абсорбция на храната.

Тоналин XS-CLA 1000 mg x 45 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

При нискокалорична диета допринася за нормализиране на телесното тегло и за поддържане на нормалната функция на мускулите.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
74 – 82% свързана линолеична киселина (CLA)
Масло от семена на шафраника 1 g 3 g
Енергийна стойност 10 Cal 30 Cal
Калории от мазнините 10 30
Общо мазнини 1 g 3 g

Други съставки: Желатин (софтгел), глицерин, дестилирана вода, карамел.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Tonalin XS CLA

Разфасовка:

45 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Тоналин XS-CLA 1000 mg x 45 капс.”