Бял Боб на Зърна 1000 mg

45.81лв.

Бял Боб на Зърна 1000 mg x 60 V-капс. – естествен продукт за отслабване

При наднормено тегло:

Наднорменото тегло е един от най-често срещаните здравословни проблеми. Поняога може да се дължи на нарушения във функционирането на различни органи и системи в организма, хормонални нарушения и др. Във всички останали случаи в основата му са познатите на всички ни нездравословни навици – уседнал начин на живот без достатъчно движение и лошо хранене.

 

Резултатът от това е натрупване на излишни килограми под формата на коремче, паласки (натрупване на мастна тъкан в областта на кръста и корема), целулит…

 

Кой не би искал да се отърве от всичко това? Ако и вие имате подобни проблеми, доверете се на естествените и доказани продукти в подкрепа на здравословното телесно тегло!

 

 

Бял боб на зърна (White Kidney Bean) помага на организма да не усвоява излишните калории, особено такива от нишестени храни, като бял хляб, картофи, зърнени храни и др., и по този начин допринася за нормализиране на теглото. Спомага за инхибирането на ензимите, които разграждат рафинираното нишесте, съдържащо се в пиците, белия хляб, сладкишите, шоколада и др., като по този начин забавя абсорбцията им в организма преди те да се превърнат в глюкоза, а след това – в мастна тъкан.

 

Бял боб на зърна е идеалният продукт за всички, които не могат да се откажат от белия хляб, сладкото и др. Приемайки капсулите, източник на екстракт от бял боб Phaseolus vulgaris, стандартизиран до алфа амилазни инхибиторни съединения (AAIU), няма да се налага да се отказвате напълно от любимите си тестени храни, както и от картофите, ориза и др.

 

Бял боб на зърна стимулира изгарянето на излишните мазнини и спомага за понижаване нивата на захар в организма.

 

Описание

Продуктът съдържа клинично изпитана доза екстракт Phase 2 Carb Controllerтм, стандартизиран до алфа-амилазни инхибиторни съединения (AAIU).

 

Допринася за намаляване на теглото в комбинация с подходяща диета и физически упражнения.

 

Екстрактът е преминал през различни клинични изследвания!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бял Боб на Зърна 1000 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu