ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули - естествен продукт за подобряване на паметта и концентрацията


ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули
ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули
36.76
BGN
1
Продукти от А до Я

ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули


подобряване на паметта и концентрацията
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

36.76лв.

ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули – естествен продукт за подобряване на паметта и концентрацията

При нарушения на паметта и вниманието:

Непрекъснато забравяте – къде за последно сте оставили ключовете си и изобщо заключили ли сте в офиса или у дома, дали сте изключили ютията… Имайки предвид напрегнатото ежедневие на съвременния човек, всичко това е съвсем нормално.

Но понякога „дупките” в паметта и вниманието може да не са толкова незначителни, колкото ви се струват и да изискват предприемане на мерки. Затова напоследък често изживявате резки промени в настроението си, имате силни пропуски в паметта, трудно ви е да заучавате и изпълнявате нови задачи, имате усещане за дезориентация и цялостно объркване във времето и пространството, и др.,  вероятно на мозъка ви му липсват основни хранителни вещества!

 

Пиес-Фосфатидилсерин увеличава производството на мозъчни невротрансмитери (ацетилхолин, норепинефрин, серотонин, допамин) и възпрепятства загубата на неврони.

Пиес-Фосфатидилсерин действа като мозъчен стимулант. Допълнителният му прием води до значителни подобрения на когнитивните функции, концентрацията и паметта.

Пиес-Фосфатидилсерин осигурява оптимални нива на енергия за моъчните клетки, благодарение на което мозъкът функционира на пълни обороти.

Приемът на Пиес-Фосфатидилсерин е подходящ както в случаите на възрастово обусловени проблеми с паметта, така и за по-млади хора и студенти, особено в периоди на тежки умствени натоварвания!

Обикновено човешкият мозък произвежда достатъчно фасфатидил-серин, но с напредването на възрастта този процес започва да отслабва. Смята се, че това е един от главните фактори, отговорни за увредените умствени функции и депресията в напреднала възраст. Така например, у пациентите, страдащи от сериозни нарушения на паметта се наблюдават промени или отклонения в състава на мазнините в мозъка.

Описание на продукта:

Фосфатидил-серин е вещество от групата на фосфолипидите. Той поддържа нормалното състояние на клетъчните мембрани в цялото тяло, включително и в мозъка, отговаря за клетъчната комуникация, регулира клетъчния растеж и предпазва клетките от увреждане.

Фосфатидил-серин на канадската компания Natural Factors осигурява патентован Sharp PS® GREEN комплекс, източник на фосфатидил-серин, който не съдържа соя!

Sharp PS® GREEN е супер иновативна формула за подобряване на мозъчното здраве, която предоставя фосфатидил-серин от вегетариански източник! Sharp PS® GREEN не съдържа ГМО!

 

 

ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Фосфатидилсеринът влиза в естествения състав на мозъчните и нервните клетки, като допринася за нормалното им функциониране. Допринася за нормалното функциониране на мозъка и нервната система.

Забележки:

Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 софтгел капсула 3 пъти дневно

Съдържание
Съдържание (в 1 софтгел капс.) дн. доза
Слънчогледов лецитин, обогатен с фосфатидилсерин, от който
Слънчоглед (семена) 565 mg 1695 mg
Фосфатидилсерин (PS) 100 mg 300 mg

Съдържа още: Фосфатидилхолин, Фосфатидилинозитол и Фосфатидилетаноламин.

Други съставки: Софтгел капсула (желатин E441, глицерол E422, пречистена вода), лецитин от слънчоглед (без ГМО).

Не съдържа: ГМО; изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, соя, нишесте/скорбяла, пшеница, глутен или мая.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada PS (Phosphatidylserine) 100 mg

Разфасовка:

30 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “ПиЕс-ФосфатидилСерин 100 mg х 30 софтгел капсули”