Червена боровинка (плод) 465 mg - естествено средство при инфекции на уринарния тракт


Червена боровинка (плод) 465 mg
Червена боровинка (плод) 465 mg
30.66
BGN
1
По здравно направление

Червена боровинка (плод) 465 mg


възпаление на уринарния тракт
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

30.66лв.

Червена боровинка 465 mg – естествен продукт в подкрепа на уринарния тракт

При упорити инфекции на пикочните пътища. Инфекциите на уринарния тракт са широко разпространени, особено сред дамите. Много често в резултат от ненавременно или неправилно лечение, прекомерен прием на антибиотици и др., инфекциите хронифицират и нанасят сериозни поражения на пикочо-половата система.

 

Уроинфекцията може да се развие в пикочния мехур и да доведе до цистит или да стигне до бъбреците, причинявайки паренхимни бъбречни заболявания и увреждане на основните функциониращи елементи на бъбреците. Когато често повтарящата се или продължителна бактериална инфекция се развие в простатата, тя може да резултира в бактериален простатит.

 

Съвременната урологична практика все по-често включва екстрактите от червена боровинка в профилактиката и терапията на уроинфекциите. Установено е, че проантоцианидините (PACS) в плодчетата на червената боровинка проявяват силно антиадхезивно действие, което възпрепятства прилепването на бактериите към клетките, разположени по стената на пикочния мехур. Проантоцианидините възпират размножаването на бактериите и допринасят за извеждането им от тялото чрез урината. Доказано е, че регулярният прием на екстракт от плод на червена боровинка значително намалява честотата на пикочните инфекции. Те се препоръчват и при хирургични интервенции и болнично лечение с цел профилактика на евентуална уроинфекция.

 

Червена боровинка на американската компания Nature’s Way съдържа чист извлек от плод на червена боровинка. Всяка капсула доставя 465 mg екстракт.

 

Червена боровинка 456 mg допринася за поддържане нормалното състояние на пикочо-половата система и намаляване на риска от развитие на инфекция. Проявява значителна антиоксидантна активност и ефективно противодействие срещу прилепването на бактериите към към стените на уриарния тракт.

 

Червена боровинка 456 mg има пикочогонно, противовъзпалително и антибактериално действие. Насърчава елиминирането на бактериите чрез урината и спомага за облекчаване на неприятните симптоми на уроинфекцията, включително често уриниране, придружено с парене, болка и дискомфорт, и др.

 

Описание на продукта:

Червените боровинки притежават висока ORAC стойност (капацитет за поглъщане на кислородните радикали) и съответно – висока антиоксидантна активност. Те са богат източник на витамините A, C и B, фолиева киселина, калций, желязо, калий, както и значителни количества флавоноиди и полифенолни съединения.

 

Биологично активните вещества в плодовете на червената боровинка подпомагат бъбречните функции и диуретичната активност.

 

Продукт, свободен от ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е гарантиран със сертификат от Tru-ID, който удостоверява липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

Червена боровинка (плод) 465 mg, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половия тракт.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 2 капсули 3 пъти дневно с вода. За интензивна употреба, по 4 капсули 3 пъти дневно. За максимална ефикасност, по 6-8 чаши вода  или  други течности на ден.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

СъдържаниеСъдържание: в 2 капс. дн. доза
Червена боровинка (плод) 930 mg 2790 mg
Въглехидрати 1 g 3 g

 

 

Растителна капсула (модифицирана целулоза), силициев диоксди.

Съдържа всички активни съставки на сока от червена боровинка. 

Не съдържа: изкуствени аромати, оцветители, консерванти, царевица, глутен, сол, захар, пшеница, мая или ГМО.

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Cranberry fruit

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 100 V-капсули

Нето тегло: 56,5 g

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Червена боровинка (плод) 465 mg”