Кран Rx – Червена боровинка 500 mg

36.85лв.

Кран Rx – Червена боровинка 500 mg х 30 Vкапс. – естествен продукт срещу проблеми с пикочните пътища.

KРАН RX – Червена боровинка е един от най-мощните и най-ефикасни естествени продукти, срещу упорити инфекции на пикочните пътища!

KРАН RX – Червена боровинка е източник на 100% плодов концентрат, получен от цели плодчета на биоактивна червена боровинка и стандартизиран до проантоцианидини!

-Ултра мощният екстракт KРАН RX е уникален, тъй като при създаването му са използвани всички части на плода, включително сока, месото, кожата и семената!  За сравнение, повечето марки използват само изолирани компоненти от плода, което отслабва ефикасността на продукта.

-1 капсула KРАН RX е източник на 500 мг стандартизиран екстракт, получен от 25 000 mg пресни боровинки!

-Екстрактът е стандартизиран от уникална разновидност на червената боровинка, която е богат източник на специален тип проантоцианидини от тип А. Проантоцианидините от тип А рядко се срещат в други растения и се отличават с мощна терапевтична активност.

-Съдържа до 3 пъти повече проантоцианидини в сравнение с други продукти със съдържание на червена боровинка!

-Ползите от приема на 1 капсула са еквивалентни на ползите от консумацията на 284 гр пресен сок от червена боровинка, но без тръпчивост, захар или калории!

Клинично доказано е, че CranRx® спомага за облекчаване на симптомите при проблеми с уринарния тракт. Само 1 капсула на ден, за да се чувстате отново комфортно!

 

 

Описание

Инфекциите на пикочните пътища са широко разпространени, особено сред жените. В много от случаите срещу уроинфекциите се прилага антибиотична терапия, но големите количества антибиотици унищожават нормалната флора и правят бактериите по-устойчиви. В резултат инфекциите хронифицират, причиняват тежки възпаления и увреждат пикочните пътища.

Главен причинител на уроинфекциите, особено що се отнася до цистита, е бактерията E. Coli (Ешерихия коли), която обитава чревната микрофлора. E. Coli причинява около 85% от инфекциите на пикочните пътища и 90% от случаите на остър пиелонефрит.

Мощните проантоцианидини в KРАН RX – Червена боровинка възпрепятстват прилепването на бактерията към стените на уринарния тракт, в резултат от което тя не може да причини инфекция.

KРАН RX – Червена боровинка е част от специалната серия KРАН RX на Nature’s Way, USA, в подкрепа на уринарния тракт.

Продукт, свободен от ГМО (Non-GMO Project Verified)!

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кран Rx – Червена боровинка 500 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu