Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици

42.02лв.

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици

42.02лв.

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици – естествен продукт срещу подут корем и газове

Полезните бактерии в стомашно-чревния тракт са от ключово значение за правилната дейност на храносмилателната система. Те са „добрите” микроорганизми, които се борят срещу болестотворните бактерии и гъбички, и поддържат здравето на целия организъм.

 

Но в резултат от неправилно хранене, стрес, редовна употреба на алкохол, лечение с антибиотици и др., равновесието между „добрите” и „лошите” бактерии в червата се нарушава. Този дисбаланс води до редица стомашно-чревни проблеми, най-често – диария или подуване на корема, прекомерно образуване на газове и запек, задръстване на дебелото черво с токсини и оттам – лош дъх, влошено състояние на кожата и др.

 

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици допринася за възстановане нормалното състояние на чревната флора и стопиране растежа на болестотворните бактерии.

 

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици спомага за нормализиране на естествените процеси на храносмилане, насърчава оптималното усвояване на полезните вещества от храната, както и навременното извеждане на токсините от тялото.

 

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици ефективно редуцира състоянията на затруднено изхождане, подуване и метеоризъм. Намалява риска от развитие на гнилостни процеси в храносмилателната система. Има благоприятен ефект в случаите на лактозна непоносимост.

 

Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици поддържа нормалното състояние на стомаха и червата при прием на антибиотици и други медикаменти, разстройващи микробния баланс.

 

 

Описание

През 2002 г, пробиотиците са дефинирани официално от Международната здравна организация: „Пробиотиците (наричани също бактерии или култури) са живи микроорганизми, които приети в достатъчно количество влияят здравословно на човешкия организъм“.

 

Пробиотиците, често са дефинирани в медицината като живи, микробни хранителни добавки, които влияят благотворна на човешкия организъм, оздравявайки неговия микробен баланс.

 

Всяка капсула от Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици е източник на 5 млрд жизнеспособни млечни активни бактерии от два вида лактобацили – Lactobacillus acidophilus и Lactobacillus rhamnosus, които допринасят за трайното възстановяване на нарушеното микробно равновесие.

 

Капсули Примадофилус са със специално покритие, което гарантира оптималното оцеляване на пробиотичните бактерии в киселата среда на стомаха, както и правилното им освобождаване в червата.

 

 

 

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Примадофилус Original 5 млрд. активни пробиотици“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Сподели в социалните мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
×
×

Cart