Епимедиум / Разгонен козел 500 mg - естествен продукт за повишаване поддържане на нормалната сексуална активност у мъжете-Revita.bg


Епимедиум / Разгонен козел 500 mg
Епимедиум / Разгонен козел 500 mg
43.59
BGN
1
По марка

Епимедиум / Разгонен козел 500 mg


Ерекция
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 6.2/10 (от 13 гласа)

43.59лв.

Епимедиум / Разгонен козел 500 mg х 60 капс. – естествен продукт за поддържане на нормалната сексуална активност у мъжете

 

Не позволявай сексът да се превърне в проблем! Нека той бъде удоволствие с Епимедиум!

Сексът има важно значение за стабилната връзка между партньорите и поддържането на добро качество на живот. Когато няма сексуално привличане, всичко е ясно – до връзка изобщо не може да се стигне.

 

Но какво се случва, когато сексуално привличане има, а мъжът не е пълноценен сексуален партньор? Става въпрос за т. нар. еректилна дисфункция или импотентност – състояние, при което мъжът не успява да достигне и/или да поддържа ерекция по време на сексуалната активност. Стандартните конвенционални медикаменти, препоръчвани срещу импотентност не решават проблема трайно и крият сериозни рискове за здравето, затова все повече мъже се обръщат към естествените решения. Най-ефикасното сред тях е екстрактът от билката разгонен козел или както е известна още – епимедиум.

 

Епимедиумът е една от най-популярните китайски билки за поддържане на здравословна сексуална активност. В листата на растението се съдържат биологично активни фитохимикали, които по естествен начин подобряват притока на кръв. Поради тази причина, екстрактът от лист на епимедиум успешно се използва за облекчаване на симптомите при еректилна дисфункция.

 

Епимедиум / разгонен козел е естествен афродизиак, който повлиява положително сексуалното представяне в случаите на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Допринася за разширяване на кръвоносните съдове и увеличаване притока на кръв към пениса.

 

Епимедиум / разгонен козел е източник на икариин – активно вещество, съдържащо се в листата на билката, на което основно се дължи положителния й ефект върху сексуалната мощ. Икариинът е признат като №1 природно средство срещу еректилна дисфункция и слабо полово влечение. Действието на икариина наподобява ефекта на конвенционалните лекарства, но за разлика от тях, приемът на икариин не е свързан със сериозни странични ефекти.

 

Епимедиум / разгонен козел подпомага синтеза на ключови невротрансмитери, важни за сексуалната възбуда. Подпомага увеличаването на нивата на азотния окис, благодарение на което съдовата мускулатура се отпуска, а притокът на кръв към пениса се увеличава. Допринася за инхибиране на ензима PDE5, който според много изследвания блокира нормалната ерекция и притока на кръв към пениса.

 

Описание на продукта:

Епимедиум / разгонен козел е източник на премиум екстракт от епимедиум, стандартизиран до 10% икариин – активната съставка в билката.

 

Освен че благоприятства сексуалните способности, Епимедиум / разгонен козел има приятен тонизиращ ефект, спомага за намаляване на физическата и психическата умора.

 

Епимедиум / разгонен козел не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е гарантиран със сертификат от Tru-ID – компания, удостоверяваща липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

 

Епимедиум / Разгонен козел 500 mg, 6.2 out of 10 based on 13 ratings

Приложение

Приложение: Екстрактът от Епимедиум е естествен афродизиак. Допринася за поддържане на нормалната сексуална функция, без странични ефекти.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула  2 пъти  дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
ЕпимедиумЕкстракт (от надземни части), стандартизиран до 10% икариин 500 mg 1000 mg

 

Други съставки: растителна капсула.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, сол, захар, пшеница, мая или ГМО.

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Horny Goat Weed

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 V- капсули

Нето тегло: 35.7 g

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Епимедиум / Разгонен козел 500 mg”