Примадофилус Джуниър 3 млрд. активни пробиотици

42.02лв.

Примадофилус Джуниър 3 млрд. активни пробиотици – пробиотик за деца при храносмилателни проблеми

Специално създадена формула за деца между 6 и 12 години. Осигурява пробиотична смес от 5 щама лактобацили и бифидобактерии – Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium infantis.

 

-Насърчава размножаването на полезни бактерии в червата

-Допринася за намаляване на гнилостните процеси в стомашно-чревния тракт

-Подпомага процесите на храносмилане и усвояването на полезните витамини, минерали, антиоксиданти и други вещества

-Полезни по време и след прием на антибиотици, когато деликатният баланс на стомашно-чревната флора е сериозно застрашен

-Стимулира абсорбцията на лактоза

-Допринася за нормализиране на изхождането при запек или диария

-Облекчава състоянията на подут корем и прекомерно образуване на газове в червата

-Повлиява благоприятно силата на имунния отговор и устойчивостта на детския организъм, особено през студените месеци от годината

-Могат да бъдат особено полезни и през летните месеци от годината и да се приемат с цел профилактика или допълнителна терапия при различни стомашно-чревни инфекции

-Спомага за поддържане нормалното състояние на храносмилателната система при пътуване и честа смяна на обстановката, прекомерна консумация на неподходящи храни и др.

 

Описание

Пробиотичните бактерии въздействат положително върху човешкия организъм, колонизирайки се директно върху интестиналната мукоза на червата и произвеждайки жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти.

 

Тези полезни бактерии не обитават непрекъснато човешката микробна флора и поради тази причина е необходимо да бъдат доставяни постоянно и продължително време, за да се реализират положителните им ефекти.

 

Примадофилус Джуниър се под формата на ентеросолвентни вегетариански капсули, които гарантират оптималното оцеляване на полезните бактерии в стомашно-чревния тракт. Ентеросолвентното покритие не позволява разрушаването на пробиотиците от стомашните сокове. Всяка капсула осигурява 3 млрд жизнеспособни бактерии.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Примадофилус Джуниър 3 млрд. активни пробиотици“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu