ПростКеър (ProstCare) – грижа за простатата 360 mg х 90 софтгел капсули - естествен продукт срещу проблеми простата и уринарния тракт


ПростКеър (ProstCare) – грижа за простатата 360 mg х 90 софтгел капсули
ПростКеър (ProstCare) – грижа за простатата 360 mg х 90 софтгел капсули
22.35
BGN
1
По марка

ПростКеър (ProstCare) – грижа за простатата 360 mg х 90 софтгел капсули


проблеми простата и уринарния тракт
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 6.7/10 (от 21 гласа)

22.35лв.

ПростКеър (ProstCare) – грижа за простатата 360 mg х 90 софтгел капсули – естествен продукт срещу проблеми простата и уринарния тракт

При проблеми с простата:

Увеличената простата е състояние, свързано основно с напредването на възрастта, при което настъпват проблеми с ходенето по малка нужда. Болка при уриниране, постоянно усещане за непълно изпразване на мехура, намаляване потока и силата на урината, внезапни, чести и неконтролируеми позиви, включително през нощта…

 Просткеър (ProstCare) е природен продукт, чиито прием доказано облекчава симптомите при доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза и улеснява уринирането.

Как действат съставките в Просткеър?

-Маслото от тиквени семена е богато на цинк, за който е известно, че допринася за намаляване размера на простатата.

-Стандартизираният до 85-95% екстракт от сао палмето, е богат на мастни киселини, естери и стероли, които поддържат нормалното функциониране на пикочния мехур и спомагат за пълното му изпразване.–Екстрактът от пигеум (африканска слива) също е много ефикасен и често се използва в урологията за подобряване на състоянието в случаи на доброкачествена хиперплазия на простатата.

-Лененото масло има противовъзпалително действие, което значително облекчава болката и дискомфорта при уголемена простата.

Съвременните изследвания показват, че това е една от най-ефикасните комбинации от натурални екстракти и масла в полза на простатата!

Приемът на Просткеър не води до нежелани странични ефекти. Просткеър може да се използва самостоятелно или като подкрепяща терапия, съчетана с традиционнната!

 

 

 

 

 

 

 

Описание на продукта:

За разлика от повечето подобни продукти, Просткеър съдържа само стандартизирани* екстракти! Стандартизираните екстракти гарантират правилното количество активни вещества и чистотата на състава. Супер ефективна и доказана във времето комбинация от сао палмето, пигеум, ленено масло и масло от тиквени семена, която допринася за поддържането на нормалното състояние на простатата в дългосрочен план!

Просткеър е на изключително атрактивна цена! Разфасовката стига за период от 1 месец.

Продукт на Natural Factors – емблематичната канадска компания за производство на хранителни и диетични продукти, в чиито състав присъстват само първокласни природни суровини!

 

 

 

ПростКеър (ProstCare) - грижа за простатата 360 mg х 90 софтгел капсули, 6.7 out of 10 based on 21 ratings

Приложение

Приложение:

Специално разработена синергична комбинация от Сао Палмето и Пигеум, допринасяща за нормалното функциониране на простатата и на пикочо-половата система при мъжете.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 3 софтгел капсули дневно

СъдържаниеСъдържание: в 1капсула дн.доза (3 капсули)
Сао Палмето 80 mg 240 mg
стандартизиран до 85-95% свободни мастни киселини, естери и стероли
Пигеум 20 mg 60 mg
стандартизиран екстракт до 13% стероли
Тиквено масло (семена) 130 mg 390 mg
Ленено масло (семена) 130 mg 390 mg

Други съставки: Желатин(капсула), слънчогледов лецитин, жълт пчелен восък.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Prostcare

Разфасовка:

90 софтгел капсули

Коментари

 1. Ivan Pramatarov

  :

  Внимателно прочетох написаното. Нещастието на възрастния мъж се заключава в лутането му между десетките предложения подредени по рафтовете на аптеките. Ползвал съм различни продукти, но сега ще си купя и този продукт. Цената му е височка за пенсионер. Моля да ме информирате колко месеца трябва да го приемам и колко да почивам. После ще си пишем за резултатите. Бъдете здрави и Бог да ни пази!

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   Както знаете хранителните добавки са именно това – добавки, а не медикаменти, и са предназначени преди всичко за профилактика и в редки случаи за лечение на начални болестни промени. При хронични заболявания те служат за облекчаване на оплакванията и в подкрепа на основното медикаментозно или оперативно лечение, назначено от съответния специалист. Всяко тяло реагира индивидуално на добавките, в зависимост от общия метаболизъм, други болести, хранене и т.н. Не винаги има явно забележим ефект. И в този случай също не можем да Ви гарантираме каквото очаквате. Продуктът се приема продължително време – 8-12мес.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Добавете коментар