Бяла върба 450 mg х 60 капс.

47.34лв.

Бяла върба 450 mg х 60 капс. – естествен продукт срещу простуда и проблеми с пикочната система

 

При простуда и бъбречни проблеми. Екстрактът от кора на бяла върба много наподобява действието на обикновения аспирин. За разлика от синтетичния аспирин обаче, екстрактът от кора на бяла върба не дразни стомашната лигавица, не предизвиква кървене и не влияе негативно върху тромбоцитите.

 

Кората от бяла върба е източник на салицин – активното вещество, което при преработка в човешкото тяло се превръща в салигенин, който впоследствие се окислява до салицилова киселина.

 

Бяла върба / White Willow е много добро природно решение при настинки, повишена температура, втрисане и др. Подпомага изпотяването, има охлаждащо действие.

 

Бяла върба действа противовъзпалително и аналгетично, намалява болката и насърчава възстановителните процеси.

 

Бяла върба допринася за нормалното функциониране на бъбреците и пикочните пътища. Има пикочогонен ефект, насърчава диурезата.

 

Бяла върба може да се използва и като естествено болкоуспокояващо средство при мускулни и ставни болки, менструални болки, зъбобол, главоболие.

Описание

В кората на бялата върба се съдържа от 5 до 7% гликозида салицин, флавоноиди и от 5 до 10% кондензирани танини. Приемът й е подходящ през по-студения сезон. Подкрепя функциите на пикочната система, особено на пикочния мехур. Диуретик. Допринася за нормалната температура на тялото.

 

Кората от бяла върба е основата за синтеза на аспирин. Тя съдържа салицин и свързани съединения.

 

Екстрактът на Nature’s Way от кора на бяла върба, е произведен от внимателно обелени малки участъци от диви дървета, които не са пострадали по време на този процес. Стандартизиран е до 15% салицин!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бяла върба 450 mg х 60 капс.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu