Vegan Protein – растителен протеин за мускули и кости и възстановяване на клетките


Vegan Protein – Растителен протеин
Vegan Protein – Растителен протеин
97.90
BGN
1

Vegan Protein – Растителен протеин


растителен протеин за възстановяване на мускули и клетки
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.7/10 (от 3 гласа)

97.90лв.

Изчерпан

Vegan Protein – растителен протеин за мускули и кости и възстановяване на клетките

Често срещано погрешно схващане е, че се организмът ни се нуждае от животински продукти, за да си набави нужните протеини. В действителност, много растителни храни са пълноценни източници на важните не само за спортуващите протеини!

Протеините съдържат аминокиселини, които са необходими за доброто здраве. Нуждаем се от 9 аминокиселини, за да може организмът ни да функционира правилно. Животинските продукти съдържат всички девет аминокиселини (т.нар. завършени протеини). В повечето растителни храни липсват една или две аминокиселини, те са източник на незавършени протеини. Важно е да се знае, че не е необходимо да се консумират всички 9 аминокиселини на едно хранене, важно е да приемате различни такива! Протеините могат да се компенсират, когато се съчетават различни растителни храни – този процес е известен като протеиново допълване. Принципът на допълване е основополагащ за хората, които предпочитат вегетарианската храна.

Организмът е в състояние и сам да произведе завършени протеини от пълноценни растителни източници. Комбинацията между житни и бобови храни е пълноценен източник на протеини, които, според специалистите, са поне толкова качествени, ако не и по-пълноценни от животинските.

Vegan Protein Factors™ е вкусен шейк, който осигурява 22 гр протеин от растителни източници. Патентованата формула съдържа добре балансирана комбинация от протеинов изолат от грах, organic протеин от коноп, organic протеинов изолат от покълнал кафяв ориз и протеинов концентрат от чиа.

Най-високо качество!

Без изкуствени подсладители!

Не съдържа млечни продукти!

Без глутен!

Без добавена соя!

С вкус на ванилия.

Без холестерол!

Без  ГМО!

Съдържа пълен набор от незаменими аминокиселини. Лесно и бързо смилаеми!

Описание на продукта:

Често срещано погрешно схващане е, че се организмът ни се нуждае от животински продукти, за да си набави нужните протеини. В действителност, много растителни храни са пълноценни източници на важните не само за спортуващите протеини! Протеините съдържат аминокиселини, които са необходими за доброто здраве. Нуждаем се от 9 аминокиселини, за да може организмът ни да функционира правилно. Животинските продукти съдържат всички девет аминокиселини (т.нар. завършени протеини). В повечето растителни храни липсват една или две аминокиселини, те са източник на незавършени протеини. Важно е да се знае, че не е необходимо да се консумират всички 9 аминокиселини на едно хранене, важно е да приемате различни такива! Протеините могат да се компенсират, когато се съчетават различни растителни храни – този процес е известен като протеиново допълване. Принципът на допълване е основополагащ за хората, които предпочитат вегетарианската храна. Организмът е в състояние и сам да произведе завършени протеини от пълноценни растителни източници. Комбинацията между житни и бобови храни е пълноценен източник на протеини, които, според специалистите, са поне толкова качествени, ако не и по-пълноценни от животинските. Vegan Protein Factors™ е вкусен шейк, който осигурява 22 гр протеин от растителни източници. Патентованата формула съдържа добре балансирана комбинация от протеинов изолат от грах, organic протеин от коноп, organic протеинов изолат от покълнал кафяв ориз и протеинов концентрат от чиа. Най-високо качество! Без изкуствени подсладители! Не съдържа млечни продукти! Без глутен! Без добавена соя! С вкус на ванилия. Без холестерол! Без ГМО! Съдържа пълен набор от незаменими аминокиселини. Лесно и бързо смилаеми!

Vegan Protein – Растителен протеин, 9.7 out of 10 based on 3 ratings

Приложение

Приложение:

Изгражда, възстановява и поддържа клетките, мускулите, кожата и костите.

Забележки:

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Разтворете 2 лъжици (46 g) в студена вода, ядки или млечна напитка от ориз, соя или бадеми. Използвайте 2 лъжици на ден или според препоръката на специалист.

Съдържание
Съдържание: в 1 доза
Калории 180 g
В т.ч. калории от мазнини 3 g
Общо мазнини 3 g
Общо карбохидрати 17 g
-диетични фибри 2 g
-захари 9 g
-захар от алкохол 2 g
Протеини 22 g
Калций 115 mg
Желязо 8 mg
Натрий 345 mg
Смес от растителни протеини:протеинов изолат от грах, organic протеин от коноп, organic протеинов изолат от покълнал кафяв ориз, протеинов концентрат от чиа 30,5 g
Бромелий (1000 GDU/g) 100 mg

Не съдържа изкуствени подсладители, млечни продукти, глутен, соя, холестерол и ГМО.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Канада

Разфасовка:

355 ml

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Vegan Protein – Растителен протеин”