Глюкозамин Хондроитин 820 mg х 240 табл. - естествен продукт срещу увреждане на тъкани и хрущяли


Глюкозамин Хондроитин 820 mg х 240 табл.
Глюкозамин Хондроитин 820 mg х 240 табл.
124.91
BGN
1
По марка

Глюкозамин Хондроитин 820 mg х 240 табл.


поддържане на стави
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

124.91лв.

Глюкозамин Хондроитин 820 mg х 240 табл. – естествен продукт срещу увреждане на тъкани и хрущяли

FlexMax Глюкозамин хондроитин сулфат съчетава двете най-популярните добавки за здрави стави. Глюкозамин сулфат смазва повредената съединителната тъкан чрез предоставяне на поток от хранителни вещества към тъканите и хрущялите. Хондроитин сулфат е един от най-важните елементи на ставния хрущял – ключов компонент за здрави стави.

Nature’s Way Глюкозамин Хондроитин сулфат е подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен глюкозамин, който не съдържа натрий и хондроитин, който съдържа само 2% натрий за дневна доза. Продуктът съдържа съставки с най-високо качество.

Описание на продукта:

FlexMax Глюкозамин хондроитин сулфат съчетава двете най-популярните добавки за здрави стави. Глюкозамин сулфат смазва повредената съединителната тъкан чрез предоставяне на поток от хранителни вещества към тъканите и хрущялите. Хондроитин сулфат е един от най-важните елементи на ставния хрущял – ключов компонент за здрави стави. Nature’s Way Глюкозамин Хондроитин сулфат е подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен глюкозамин, който не съдържа натрий и хондроитин, който съдържа само 2% натрий за дневна доза. Продуктът съдържа съставки с най-високо качество.

Приложение

Приложение:

За здрави стави, тъкани и хрущяли. Идеален за ръцете, китките, колената, гръба, врата, лактите, бедрата и глезените. Растителните фибри предпазват лигавицата на стомаха. Има успокояващ ефект, регулира нивото на глюкозамина.

Забележки:

Преди приемане на продукта, се консултирайте с лекар, ако вземате кръворазреждащи медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съдържание


Съдържание: в 2 капс дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, който съдържа 750 mg глюкозамин сулфат)


1,05 g

2,10 g
Хондроитин сулфат 600 mg 1 200 mg
Натрий 35 mg 70 mg
Въглехидрати 2 g 4 g
Калории 5 10

Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Съдържа много ниско ниво на натрий.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Glucosamine Chondroitin

Разфасовка:

240 таблетки

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Глюкозамин Хондроитин 820 mg х 240 табл.”