Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл. - естествен продукт за добра подвижност на ставите


Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл.
Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл.
31.97
BGN
1
По марка

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл.


подвижност на стави
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.0/10 (от 2 гласа)

31.97лв.

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл. – естествен продукт  за добра подвижност на ставите

При възпаление и болки в ставите:

Подути, зачервени и болезнени стави, скованост и трудност при движение… Понякога тези симптоми могат да бъдат толкова изострени, че болката е непоносима, а излизането извън къщи – почти невъзможно без чужда помощ… Много често възпалението на ставата засяга не само нея, но и съседните й тъканни структури, включително сухожилия, връзки, кости, мускули и др.

Ако тези негативни процеси продължат дълго във времето, ставният хрущял, както и костта под него се увреждат. В резултат от това функционирането на ставата необратимо се уврежда, а симптомите се задълбочават все повече. Мускулатурата отслабва, движението става все по-ограничено, ставите се деформират, човек често чувства неразположение и умора и т.н.

 

FlexMax Глюкозамин с MSM осигурява висока хранителна подкрепа за поддържане на здрави стави.  Смазва и подхранва увредените тъкани и хрущяли.

FlexMax Глюкозамин с MSM облекчава болката в ставите и редуцира щетите, от тяхното износване. Намалява усещането за скованост и дискомфорта при движение.

FlexMax Глюкозамин с MSM допринася за поддържане нормалното състояние на ставите при по-възрастни хора, активно спортуващи и др.

Описание на продукта:

FlexMax Глюкозамин MSM на американската компания Nature’s Way, е висококачествен продукт, подходящ за хора с високо кръвно налягане, тъй като е обработен с калиев хлорид, а не с натриев хлорид (готварска сол), както е при други марки.

FlexMax Глюкозамин с MSM съчетава клинично изследвани глюкозамин сулфат с богати на сяра MSM. МSM (метилсулфонилметан) е естествено сярно съединение, източник на сяра и групи метил. МСМ съдържа 34% сяра, четвъртият най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл., 9.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

За здрави стави, тъкани и хрущяли. Идеален за ръцете, китките, колената, гръба, врата, лактите, бедрата и глезените. Растителните фибри предпазват лигавицата на стомаха. Има успокояващ ефект, регулира нивото на глюкозамина.

Забележки:

Преди приемане на продукта, се консултирайте с лекар, ако вземате кръворазреждащи медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съдържание
Съдържание:
в 2 капс. дн. доза
Глюкозамин сулфат(като калиев хлорид, който съдържа 750 mg глюкозамин сулфат) 1,05 g 2,10 g
Метилсулфонилметан (MСM) 750 m 1 500 mg
Въглехидрати 1 g 2 g

Други съставки: малтодекстрин, целулоза, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев диоксид, глицерин. Не съдържа натриев сулфат.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA Glucosamine Sulfate MSM

Разфасовка:

80 таблетки

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Глюкозамин Сулфат & МСМ 875 mg х 80 табл.”