Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

Екс-Стрес 430 mg х 100 капс.

19.78лв.

Изчерпано количество

Екс-Стрес 430 mg х 100 капс.

19.78лв.

Изчерпан

Екс-Стрес 430 mg х 100 капс. – естествен продукт срещу стрес и напрежение

При нервност и проблеми със съня. Често изпадате в състояния на излишно безпокойство, чувствате се свръхнапрегнати и стресирани. Понякога и дреболиите ви изваждат от равновесие. Имате проблеми със съня, които се задълбочават все повече. В комбинация с физиологичните симптоми като сърцебиене, задух, главоболие и др. , този емоционален дискомфорт пречи на нормалното ежедневие. Има ли как да бъде намалена тревожността по естествен начин? Разбира се, защото продуктите на билкова основа се ползват с успех при горепосочените и подобни на тях състояния!

 

Екс-стрес комбинира няколко доказано ефективни антистрес билки, включително хмел, маточина, валериана, гроздовиден ресник, ранилист, лют червен пипер. Миксът екстракти от тези билки допринася за успокояването на нервната система и постигане на усещане за релаксация.

 

Екс-стрес спомага за намаляване на психическото напрежение и отпускането на тялото. Подпомага адаптацията на организма към стресова среда и промени от различен характер. Насърчава възстановяването на нормалния психо-емоционален баланс. Редуцира резките промени в настроението, благоприятства психо-емоционалната устойчивост и подпомага съня. Допринася за намаляване на главоболието и нормализиране на сърдечния пулс.

 

Описание

Патентована смес от валериана, хмел и още традиционни билки като маточина, ранилист, гроздовиден ресник и лют червен пипер. Билково седативно средство, което подкрепя дейността на нервната система.

Продукт, сертифициран от Tru-ID™ и Non-GMO Project за това, че не съдържа ГМО!

Отзиви

 1. Христина

  Здравейте, как може да се поръча екс стрес ? Можете ли да мимпрепоръчате нещо подобно?

  • Ревита

   Здравейте,

   За съжаление, Екс Стрес е със спрян внос. Отлична алтернатива е продуктът Добро настроение формула.

   За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   Ревита ЕООД

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart