Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капс. - естествен продукт при сърдечни смущения


Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капс.
Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капс.
58.25
BGN
1
По категория

Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капс.


сърдечно-съдови проблеми и кръвообращение
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

58.25лв.

Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капс. – естествен продукт при сърдечни смущения

Коензим Q10 (Со Q10, витамин Q10, убихинон) е витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Необходим е за основното функциониране на клетките. Нивата му в организма се понижават с напредване на възрастта, при някои хронични, мускулни, автоимунни и сърдечни заболявания и при прием на някои медикаменти.

Нивото му в организма може да се увеличи чрез приемане на CoQ10 хранителни добавки.

Допълнителните количества CoQ10 са от съществено значение за здравето на сърцето – дава му антиоксидантна сила, от която то се нуждае за оптимално функциониране. Коензимът играе важна роля в превенцията на някои сърдечносъдови заболявания.

Поради антиоксидантните си свойства Q10 съдейства и за увеличаване на енергията в тялото, подсилва мозъчната функция, доказано подобрява кръвообръщението, спомага за здрава кожа и зъби.

Приемът на CoQ10 спомага за възстановяване на естествените нива на коензима в тялото, които са изчерпани в резултат от използването на медикаменти за понижаване на холестерола. Той може да се приема и заедно с такива лекарства.

Коензим Q10 помага и при някои хронични бактериални и вирусни инфекции.

Enzymatic Therapy е един от първите американски производители на хранителни добавки, който получават сертификат за „Добри производствени практики” (GMP) за фармацевтика за свое производствено съоръжение и сертификат за органична преработка.

Описание на продукта:

Коензим Q10 (Со Q10, витамин Q10, убихинон) е витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Необходим е за основното функциониране на клетките. Нивата му в организма се понижават с напредване на възрастта, при някои хронични, мускулни, автоимунни и сърдечни заболявания и при прием на някои медикаменти. Нивото му в организма може да се увеличи чрез приемане на CoQ10 хранителни добавки. Допълнителните количества CoQ10 са от съществено значение за здравето на сърцето – дава му антиоксидантна сила, от която то се нуждае за оптимално функциониране. Коензимът играе важна роля в превенцията на някои сърдечносъдови заболявания. Поради антиоксидантните си свойства Q10 съдейства и за увеличаване на енергията в тялото, подсилва мозъчната функция, доказано подобрява кръвообръщението, спомага за здрава кожа и зъби. Приемът на CoQ10 спомага за възстановяване на естествените нива на коензима в тялото, които са изчерпани в резултат от използването на медикаменти за понижаване на холестерола. Той може да се приема и заедно с такива лекарства. Коензим Q10 помага и при някои хронични бактериални и вирусни инфекции. Enzymatic Therapy е един от първите американски производители на хранителни добавки, който получават сертификат за „Добри производствени практики” (GMP) за фармацевтика за свое производствено съоръжение и сертификат за органична преработка.

Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Мощен антиоксидант, подпомагащ сърдечно-съдовата система и производството на клетъчна енергия.

Забележки:

Ако сте бременна или кърмеща жена, или приемате някакви медикаменти се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 софтгел капсула 3 пъти дневно.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Коензим Q10 (убиквинон 10) 100 mg 300 mg

Други съставки: соево масло, желатин, пчелен восък, глицерин и соев лецитин.

Този продукт не съдържа: изкуствени оцветители и овкусители, царевица, мляко и млечни продукти, глутен, консерванти, сол, захар, пшеница и мая.

Допълнителна информация

Производител:

Enzymatic Therapy Inc., USA CoQ10

Разфасовка:

60 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капс.”