Коензим Q10 ЕТ 50 mg x 30 SG капс. - антиоксидант при сърдечносъдови заболявания


Коензим Q10 ЕТ 50 mg x 30 SG капс.
Коензим Q10 ЕТ 50 mg x 30 SG капс.
22.48
BGN
1
По категория

Коензим Q10 ЕТ 50 mg x 30 SG капс.


антиоксидант подпомагащ сърцето
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

22.48лв.

Изчерпан

Коензим Q10 ЕТ 50 mg x 30 SG капс. – антиоксидант при сърдечносъдови заболявания

Коензим Q10 (Со Q10, витамин Q10, убихинон) е витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Необходим е за основното функциониране на клетките. Нивата му в организма се понижават с напредване на възрастта, при някои хронични, мускулни, автоимунни и сърдечни заболявания и при прием на някои медикаменти.

Нивото му в организма може да се увеличи чрез приемане на CoQ10 хранителни добавки.

Допълнителните количества CoQ10 са от съществено значение за здравето на сърцето – дава му антиоксидантна сила, от която то се нуждае за оптимално функциониране. Коензимът играе важна роля в превенцията на някои сърдечносъдови заболявания.

Поради антиоксидантните си свойства Q10 съдейства и за увеличаване на енергията в тялото, подсилва мозъчната функция, доказано подобрява кръвообръщението, спомага за здрава кожа и зъби.

Приемът на CoQ10 спомага за възстановяване на естествените нива на коензима в тялото, които са изчерпани в резултат от използването на медикаменти за понижаване на холестерола. Той може да се приема и заедно с такива лекарства.

Коензим Q10 помага и при някои хронични бактериални и вирусни инфекции.

През 2009 г. Enzymatic Therapy стават първата американска компания за хранителни добавки, която придобива сертификат за „Добра производствена практика” (Good Maufacturing Practice) на здравни продукти от Регулаторната агенция за лекарствени и продукти за здравето на Великобритания.

Описание на продукта:

Коензим Q10 (Со Q10, витамин Q10, убихинон) е витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Необходим е за основното функциониране на клетките. Нивата му в организма се понижават с напредване на възрастта, при някои хронични, мускулни, автоимунни и сърдечни заболявания и при прием на някои медикаменти. Нивото му в организма може да се увеличи чрез приемане на CoQ10 хранителни добавки. Допълнителните количества CoQ10 са от съществено значение за здравето на сърцето – дава му антиоксидантна сила, от която то се нуждае за оптимално функциониране. Коензимът играе важна роля в превенцията на някои сърдечносъдови заболявания. Поради антиоксидантните си свойства Q10 съдейства и за увеличаване на енергията в тялото, подсилва мозъчната функция, доказано подобрява кръвообръщението, спомага за здрава кожа и зъби. Приемът на CoQ10 спомага за възстановяване на естествените нива на коензима в тялото, които са изчерпани в резултат от използването на медикаменти за понижаване на холестерола. Той може да се приема и заедно с такива лекарства. Коензим Q10 помага и при някои хронични бактериални и вирусни инфекции. През 2009 г. Enzymatic Therapy стават първата американска компания за хранителни добавки, която придобива сертификат за „Добра производствена практика” (Good Maufacturing Practice) на здравни продукти от Регулаторната агенция за лекарствени и продукти за здравето на Великобритания.

Коензим Q10 ЕТ 50 mg x 30 SG капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Мощен антиоксидант, подпомагащ сърдечно-съдовата система и производството на клетъчна енергия.

Забележки:

Ако сте бременна или кърмеща жена, или приемате някакви медикаменти се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 софтгел капсула 3 пъти дневно.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Коензим Q10 (убиквинон 10) 10 mg 150 mg

Други съставки: соево масло, желатин, пчелен восък, глицерин и соев лецитин.

Този продукт не съдържа: изкуствени оцветители и овкусители, царевица, мляко и млечни продукти, глутен, консерванти, сол, захар, пшеница и мая.

Допълнителна информация

Производител:

Enzymatic Therapy Inc., USA CoQ10

Разфасовка:

30 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Коензим Q10 ЕТ 50 mg x 30 SG капс.”