Ресвератрол 325 mg х 60 капс. - естествен антиоксидант с мощно противодействие срещу оксидативния стрес!


Ресвератрол 325 mg х 60 капс.
Ресвератрол 325 mg х 60 капс.
64.47
BGN
1
По категория

Ресвератрол 325 mg х 60 капс.


подобряване дейността на сърдечно-съдовата система
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 9.3/10 (от 3 гласа)

64.47лв.

Ресвератрол 325 mg х 60 капс. – естествен продукт с мощна антиоксидантна активност

Мощен антиоксидант с изключително въздействие върху всички органи и системи в тялото. Със силно изразен превантивен и терапевтичен ефект. Мощно противодейства на свободните радикали и проявява естествени антибиотични и противогъбични свойства. Има съществени ползи по отношение на сърцето, кръвоносните съдове и мозъка.

 

-Съдейства за ограничаване влиянието на оксидативния стрес върху организма и предоставя стабилна защита срещу хронични оксидативни увреждания

-Има отличен ефект върху сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове.

-Допринася за намаляване на „лошия“ холестерол (LDL) и ограничаване на риска от образуване на съсиреци, които могат да предизвикат инфаркт.

-Спомага за защитата на нервните клетки от увреждане и има укрепващ нервната система ефект.

-Противодейства на отлагането на амилоидна плака, за която е известно, че нанася сериозни поражения на мозъка

-Благоприятства умствения статус и насърчава поддържането на добър фокус и концентрация

-Подпомага естествената способност на тялото да елиминира хроничните възпалителни процеси. Доказано е, че хроничното възпаление е един от главните виновници за развитието на автоимунни заболявания като множествена склероза, сърдечно-съдови заболявания, болест на Алцхаймер и др.

-Много изследвания доказват, че допълнителният прием на ресвератрол в случаите на инсулинова резистентност, намалява риска от развитие на диабет.

 

 

 

 

Описание на продукта:

Ресвератролът се намира в състава на много плодове, включително грозде, малини, черници, къпини, боровинки и др. Принадлежи към групата на полифенолите, известни със своите силни антиоксидантни свойства, предпазващи организма от вредното влияние на свободните радикали.

 

Много изследвания доказват ползите от ресвератрола в битката срещу хроничните възпалителни процеси, сърдечно-съдовите заболявания, диабета и др.

 

Благодарение на силно изразените си антиоксидантни свойства, ресвератролът забавя процесите на клетъчно стареене и не позволява натрупването на свободни радикали, които увреждат клетките и водят до развитието на различни заболявания.

 

Висококачествените хранителни добавки осигуряват оптимални дози от този ключов антиоксидант, зареждайки организма с мощна антиоксидантна енергия! Ресвератрол на Nature’s Way е източник на екстракт от червено вино, стандартизиран до 30% полифеноли, червено вино на прах, японска пача трева, източник на 50% ресвератрол, екстракт от гроздово семе, източник на 90% полифеноли! Изключителен източник на ресвератрол и антиоксидантни съединения с висока биологична активност!

 

 

 

Ресвератрол 325 mg х 60 капс., 9.3 out of 10 based on 3 ratings

Приложение

Приложение:

Формулата на Ресвератрол допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на сърцето, черния дроб и кръвоносните съдове.

Забележки:

При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди приемане на продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 – 2 капсули дневно.

Съдържание
Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Екстракт от червено вино 200 mg 400 mg
30% Полифеноли (60 mg)
Червено вино на прах 200 mg 400 mg
Японска пача трева 150 mg 300 mg
50% Ресвератрол (75 mg)
Екстракт от гроздово семе 100 mg 200 mg
90% Полифеноли (95 mg)

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA RESVERATROL

Разфасовка:

60 V-капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Ресвератрол 325 mg х 60 капс.”