Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули

58.95лв.

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули – естествен продукт в подкрепа на нервната и сърдечно-съдовата системи

При сърдечно-съдови проблеми:

Високото кръвно налягане, високият холестерол, влошената сърдечна дейност, запушването на артериите и други сърдечно-съдови нарушения, поставят човешкия живот пред огромен риск. Затова освен от правилно лечение, хората, страдащи от подобни състояния имат нужда от здравословна храна, физическа активност и допълнителен прием на хранителни вещества в подкрепа на сърцето.

Дива риба масло подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, намалява риска от нарушения на сърдечната дейност и потиска симптомите при вече развили се такива. Намалява нивата на „лошия” (LDL) холестерол, понижава кръвното налягане, регулира сърдечния ритъм.

 

 

При костно-ставни проблеми:

Дискомфорт, подуване и болка при движение. Деформиране на костите, загуба на костна плътност, изкривяване на стойката… С възрастта или под влияние на други фактори, тези симптоми могат сериозно да се влошат.

Дива риба масло облекчава болката, сковаността и подуването. Оказва благоприятен ефект въру костите и ставите.

 

При възрастово обусловени проблеми с паметта:

Нарушенията на паметта, емоциите, вниманието и др., които настъпват с напредване на възрастта, са често срещано явление. Тези негативни процеси обаче, се повлияват благоприятно от някои природни хранителни вещества, чиито ефект е проверен и доказан във времето.

Дива риба масло благоприятства нормалното функциониране на паметта и допринася за поддържането на нормалните мозъчни функции. Подпомага работата на централната нервна система.

 

При интензивно умствено натоварване и депресивни състояния:

Когато стресът в личния живот и на работното място е по-интензивен и продължи дълго във времето, се нарушава нормалния психо-емоционален баланс. Човек се чувства уморен, няма физическа и психическа енергия да се справя с ежедневните дейности, трудно се концентрира и т.н.

Дива риба масло въстановява психичното равновесие и намалява усещането за стрес.  Подобрява работоспособността и концентрацията, грижи се за мозъчна та дейност. Подпомага зрителните функции, възстановява жизнеността и енергията. Подобрява настроението.

Описание

Ейкозапентаеновата киселина (EPA) е особено полезна при болки в ставите и артрит, докато докозахексаенова киселина (DHA) спомага за възстановяването на клетъчната мембрана на мозъчната повърхност, полезна е за паметта, ученето и  комуникацията между нервните клетки.

Комбинацията от EPA и DHA е полезна срещу сърдечно-съдови проблеми, защото намалява липопротеините с ниска плътност (LDL) и повишава нивата на добрите липопротеини с висока плътност (HDL).

Канадската компания Natural Factors непрекъснато провежда лабораторни и клинични проучвания, за да гарантира безопасността и чистотата на всички сурови материали, които влага в хранителните си добавки!

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu