Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули – естествен продук за сърдечно-съдовата система


Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули
Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули
58.95
BGN
1
По здравно направление

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули


рибено масло
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

58.95лв.

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули – естествен продукт в подкрепа на нервната и сърдечно-съдовата системи

При сърдечно-съдови проблеми:

Високото кръвно налягане, високият холестерол, влошената сърдечна дейност, запушването на артериите и други сърдечно-съдови нарушения, поставят човешкия живот пред огромен риск. Затова освен от правилно лечение, хората, страдащи от подобни състояния имат нужда от здравословна храна, физическа активност и допълнителен прием на хранителни вещества в подкрепа на сърцето.

Дива риба масло подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, намалява риска от нарушения на сърдечната дейност и потиска симптомите при вече развили се такива. Намалява нивата на „лошия” (LDL) холестерол, понижава кръвното налягане, регулира сърдечния ритъм.

 

 

При костно-ставни проблеми:

Дискомфорт, подуване и болка при движение. Деформиране на костите, загуба на костна плътност, изкривяване на стойката… С възрастта или под влияние на други фактори, тези симптоми могат сериозно да се влошат.

Дива риба масло облекчава болката, сковаността и подуването. Оказва благоприятен ефект въру костите и ставите.

 

При възрастово обусловени проблеми с паметта:

Нарушенията на паметта, емоциите, вниманието и др., които настъпват с напредване на възрастта, са често срещано явление. Тези негативни процеси обаче, се повлияват благоприятно от някои природни хранителни вещества, чиито ефект е проверен и доказан във времето.

Дива риба масло благоприятства нормалното функциониране на паметта и допринася за поддържането на нормалните мозъчни функции. Подпомага работата на централната нервна система.

 

При интензивно умствено натоварване и депресивни състояния:

Когато стресът в личния живот и на работното място е по-интензивен и продължи дълго във времето, се нарушава нормалния психо-емоционален баланс. Човек се чувства уморен, няма физическа и психическа енергия да се справя с ежедневните дейности, трудно се концентрира и т.н.

Дива риба масло въстановява психичното равновесие и намалява усещането за стрес.  Подобрява работоспособността и концентрацията, грижи се за мозъчна та дейност. Подпомага зрителните функции, възстановява жизнеността и енергията. Подобрява настроението.

Описание на продукта:

Ейкозапентаеновата киселина (EPA) е особено полезна при болки в ставите и артрит, докато докозахексаенова киселина (DHA) спомага за възстановяването на клетъчната мембрана на мозъчната повърхност, полезна е за паметта, ученето и  комуникацията между нервните клетки.

Комбинацията от EPA и DHA е полезна срещу сърдечно-съдови проблеми, защото намалява липопротеините с ниска плътност (LDL) и повишава нивата на добрите липопротеини с висока плътност (HDL).

Канадската компания Natural Factors непрекъснато провежда лабораторни и клинични проучвания, за да гарантира безопасността и чистотата на всички сурови материали, които влага в хранителните си добавки!

 

 

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:  Маслото от дива сьомга, което е по-здравословния избор, заради липсата на антибиотици, за разлика от отглежданата във ферми сьомга, е богат източник на Омега 3 киселини.

Допринася за поддържане на нормалното състояние на сърдечно – съдовата и нервната системи и ставите. Благоприятства поддържането на нормална концентрация на триглицериди в кръвта и кръвно налягане. Допринася за нормална  мозъчна и зрителна функии, както при възрастни, така и при деца.

 

Забележка: Препоръчва се за бременни и кърмещи.  Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2  дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Дозировка и приложение:  По 4 капсули на ден, а за понижаване на нивото на триглицеридите - по 5 капсули на ден, за предпочитане с храна.

Съдържание
Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Масло от дива тихоокеанска сьомга 1000 mg 5000 mg
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 80 mg 400 mg
Докозахексаенова киселина (DHA) 70 mg 350 mg

 

Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Допълнителна информация

Производител: Natural Factors, Canada

 

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

Тел.: 02/ 953 05 83, 032/ 64 16 16

 

Разфасовка:

360 софтгел капсули

 

Нето тегло: 460 g

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 360 софтгел капсули”