Гарлицин 350 mg x 90 капс. - естествен продукт за сърдечно-съдовата система


Гарлицин 350 mg x 90 капс.
Гарлицин 350 mg x 90 капс.
35.24
BGN
1
По вид

Гарлицин 350 mg x 90 капс.


сърдечно-съдова система
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

35.24лв.

Гарлицин 350 mg x 90 капс. – естествен продукт за сърдечно-съдовата система

В подкрепа на сърдечно-съдовата система и нормалното кръвообращение. Стимулира кръвообращението и спомага за нормалния приток на кислород и хранителни вещества към сърцето. Има укрепващо кръвоносните съдове действие. Подпомага разширяването на кръвоносните съдове и редуцира риска от натрупване на плаки по стените им. Има благоприятен ефект по отношение еластичността на артериите. Допринася за леко понижаване на нивата на кръвното налягане, намаляването на общия и „лошия” холестерол, и нивата на триглицеридите.

 

 

Описание на продукта:

Чесънът е уникален като билка, заради активната си съставка алицин, която не е налична в него, докато не се активира специален ензим, наречен алиназа. Това се случва само когато чесънът се смачка или намокри. Гарлицин е направен от първокачествен чесън на прах без миризма, който е специално обработен, за максимална активност на алиназата.

 

Интелигентна патентована формула с бавно освобождаване SmartRelease®. Понеже стомашната киселина унищожава алиназата само за 2 секунди, те са с патентовано ентерично покритие, което осигурява над 2 часа защита на таблетката от стомашната киселина, като по този начин алиназата безопасно преминава в червата.  Попаднала там таблетката трябва бързо да се разпадне, за да може ензимът алиназа да се активира напълно и да произведе алицин. Гарлицин е единственият доказан продукт, разпадащ се достатъчно бързо, за да освободи пълната сила на алицина – биологично активен компонент в състава на чесъна с антибактериално, антиоксидантно и противомикробно действие.

Гарлицин 350 mg x 90 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Забележки:

Консултирайте се с лекар ако приемате препарати снижаващи холестерола. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсулa 2 пъти на ден, за предпочитане с храна. За обща профилактика: по 1 капсула на ден. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Чесън на прах (освобождава 3 200 mcg алицин) 350mg 700mg

Други съставки: Целулоза, целулозна гума, стеаринова киселина, силициев двуокис.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Garlicin, 350 mg

Разфасовка:

90 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Гарлицин 350 mg x 90 капс.”