Коензим Q10 30 mg х 60 капсули - естествен продукт, стимулиращ черния дроб и сърдечния муслкул


Коензим Q10 30 mg х 60 капсули
Коензим Q10 30 mg х 60 капсули
16.13
BGN
1
По категория

Коензим Q10 30 mg х 60 капсули


Оксидативен стрес
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

16.13лв.

Коензим Q10 30 mg х 60 капсули – естествен продукт, стимулиращ черния дроб и сърдечния муслкул

При наличие на оксидативен стрес и преждевременно стареене:

Ако често сте уморени, страдате от главоболие и проблеми със съня, имунитетът ви отслабва, кожата ви е преждевременно състарена, вероятно в тялото ви има излишък на свободни радикали. Става въпрос за т. нар. оксидативен стрес, който може да доведе до сърдечносъдови и ендокринни проблеми, , дегенеративни изменения и др.

Основните рискови фактори, преразполагащи към натрупване на свободни радикали в организма, са интензивният физически и психоемоционален стрес, лошото хранене, тютюнопушенето и злоупотребата с алкохол, замърсената околна среда и др.

 

Коензим Q10 допринася за защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Неутрализира вредния ефект от окислителните реакции в клетките и спомага за предпазването на здравите клетки от увреждания.

Коензим Q10 въздейства благоприятно върху сърцето и сърдечно-съдовата система, и може да бъде от полза при повишени нива на кръвното налягане.

Коензим Q10 осигурява енергия за клетките, намалява уморяемостта и повишава жизнения тонус.

Коензим Q10 спомага за забавяне на прежевременното физиологично стареене и поддържането на млада и здрава кожа.

 

Описание на продукта:

Коензим Q10 притежава мощна антиоксидантна активност, благодарение на която участва в защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Той присъства във всички клетки на човешкото тяло и допринася за усвояването на енергията.

Сърдечният мускул, черният дроб и имунните клетки притежават най-голямо съдържание на коензим Q10 и поради тази причина, те имат най-остра нужда от него. Коензим Q10 подпомага правилната дейност на имунната и сърдечно-съдовата системи и благоприятства обмяната на веществата.

100% натурален, естествено ферментирал коензим Q10, съдържащ единствено натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло.

Оригинален продукт на канадската компания Natural Factors.

Коензим Q10 30 mg х 60 капсули, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

100% натурален, естествено ферментирал коензим Q10, съдържащ единствено натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:

Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или при прием на лекарствени препарати за кръвното налягане или за разреждане на кръвта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание


Съдържание: (в 1 капс.) дн.доза:
Коензим Q10 (микроорганизми) 30 mg 120 mg

Други съставки: Микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, царевица,соя, нишесте, пшеница или мая.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Coenzyme Q10

Разфасовка:

60 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Коензим Q10 30 mg х 60 капсули”