Цитро Плюс 800 – 50 ml - Екстракт от семена на грейпфрут естествен продукт при поблеми със сърцето


Цитро Плюс 800 – 50 ml -Екстракт от семена на грейпфрут
Цитро Плюс 800 – 50 ml -Екстракт от семена на грейпфрут
33.69
BGN
1
По категория

Цитро Плюс 800 – 50 ml -Екстракт от семена на грейпфрут


проблеми със сърцето
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

33.69лв.

Изчерпан

Цитро Плюс 800 – 50 ml – екстракт от семена на грейпфрут натурален продукт при проблеми със сърцето

Цитро Плюс е екстракт от сертифицирани organic плодове на грейпфрут и съдържа ценни биофлавоноиди. Подобно на витамините, флавоноидите са част от метаболитните процеси на човешкия организъм. Специалистите препоръчват да се консумират биофлавоноиди ежедневно.

Биофлавоноидите са силни антиоксиданти. Те не само се усвояват напълно от организма, но и се изхвърлят лесно поради водноразтворимата си структура, което прави Цитро Плюс напълно безвреден.

Описание на продукта:

Грейпфрутите, които се използват за Цитро Плюс, са отгледани по стандартите на сертифицираното organic производство. Екстрактът от семена на грейпфрут покрива стриктните изисквания на законодателството на Европейския Съюз. GSE-Vertrieb е сертифициран от Ecocert (DE-OKO-024).

Високото качество на Цитро Плюс се поддържа и подсигурява чрез методи за постоянен контрол и анализ от известна независима немска лаборатория. Съдържанието на всяка партида редовно се проверява, за да бъде сигурно, че тя не съдържа никакви остатъчни вещества. Това е гаранция, че в екстракта не са добавени изкуствени консерванти. В допълнение към подробния анализ за опасни вещества, всяка партида се изследва и за консерванти. По този начин се доказва, че Цитро Плюс не съдържа бензетониев хлорид, триклосан, както и хлорни и фосфорни органични пестициди.

GSEVertrieb, производител на Цитро Плюс, е единствената компания, която използва organic глицерин за производството на екстракт от семена от грейпфрут.

Цитро Плюс 800 - 50 ml -Екстракт от семена на грейпфрут, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: Разклатете добре преди употреба! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни: 15 капки, 3 пъти дневно, с повече вода. За деца под 12 г. : 7 капки, 3 пъти дневно, с повече вода. Не се препоръчва за деца под 2 години.

Странични ефекти: Няма наблюдавани.

Съдържание
Съдържание: в една доза-15 капки/0,8 ml дн.доза
Биофлавоноиди от грейпфрут 6.5 mg 19.5 mg
Витамин С (L-Аскорбинова киселина) 24.3 mg 73 mg
Калории 2 kcal 6 kcal
Енергия 8.3 kJ 25 kJ
Протеини 0.003 g 0.01 g
Въглехидрати 0.8 g 2.5 g
Мазнини 0 g 0 g

Други съставки: Растителен глицерин (84%)  и вода.

Не съдържа: Палмово масло и алкохол.

Допълнителна информация

Разфасовка: 50 ml

Производител: GSE Vertrieb GmbH, Germany

Коментари

 1. Галина Ильова

  :

  Кога ще бъде наличен

  • Ревита

   :

   Здравейте,

   За съжаление, продуктът е със спрян внос. Бихме могли да Ви препоръчаме подходящ заместител, ако споделите с нас с каква цел желаете да го приемате.

   Благодаря!

   Поздрави,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

Добавете коментар