Дива риба масло 1000 mg х 60 софтгел капсули

21.01лв.

Дива риба масло 1000 mg х 60 софтгел капсули – естествен продукт поддържащ нормалната концентрация на холестерол в кръвта

При проблеми със сърцето:

Болка и парене в областта на гърдите, усещане за умора, световъртеж, ускорен или твърде нисък пулс, задържане на течности и отоци по краката и ръцете, подуване на корема… – това са само част от симптомите при сърдечно-съдови нарушения. Независимо дали вече сте диагностицирани с подобен проблем или имате само съмнения за такъв, имайте предвид, че допълнителната грижа за сърцето е от ключово значение за вашето състояние.

Дива риба масло допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и нормалната концентрация на холестерола в кръвта. Контролира кръвосъсирването и намалява риска от последващи сърдечно-съдови усложнения. Спомага за поддържане на нормалните стойности на кръвното налягане. Благоприятства сърдечния ритъм.

 

При възрастово обусловени нарушения на паметта:

Често забравяне на именна, дати и събития, проблеми с пространствената и времева ориентация… – с напредването на възрастта, тези симптоми се задълбочават все повече.

Дива риба масло допринася за нормалните мозъчни функции. Улеснява комуникацията между клетките на нервната система и спомага за поддържане на паметта.

 

При интензивно умствено натоварване и стрес:

Стрес, лични проблеми, напрежение на работното място… Всичко това изтощава психиката и нервната система. Препоръчително е в такива периоди организмът да бъде допълнително подсилен с подходящите хранителни вещества!

Дива риба масло допринася за поддържането на психичното равновесие. Намалява напрежението в периоди на силен стрес и концентрацията и работоспособността, допринася за правилната мозъчна функция. Намалява тревожността и увеличава енергията. Подобрява настроението и благоприятства зрителните функции.

При костно-ставни проблеми:

Дискомфорт при движение, болки в ставите, подуване… Ако искате да забавите негативните процеси, засягащи костно-ставната система и да намалите симптомите при вече налични такива, рибеното масло би било добро решение!

Дива риба масло намалява хроничното възпаление в тялото и по този начин подпомага костите и ставите. Облекчава подуването и усещането за скованост, допринася за намаляване на болката.

 

 

 

Описание

Молекулярно дестилирано, супер пречистено рибено масло!

Рибеното масло на канадската компания Natural Factors осигурява 180 мг EPA/120 мг DHA във всяка софтгел капсула. То е специално разработено за оптимално усвояване – има ентерално покритие и преминава през храносмилателния тракт, за да освободи съставките си направо в тънкото черво, като по този начин не оставя неусвоени количества от рибеното масло.

 

Рибеното масло на Natural Factors е отличен източник на омега-3 мастни киселини. Тo e молекулярно дестилирана и супер пречистена смес от маслото на три вида диви риби – аншоа, сардина и скумрия. Дивите риби се хранят естествено в чистите води на моретата и океаните и са една от най-здравословните храни и перфектен източник на ЕРА и DHA! За разлика от тях, изкуствено отглежданите, поради условията на угоителните рибарници, са третирани с антибиотици и с по-концентрирани пестициди, които. Заради храненето си, подобно на бройлерите, рибите отглеждани в акваферми, са много по-тлъсти, но съдържат много по-малко полезни омега-3 полиненаситени мазнини, отколкото дивите риби.

 

Допринася за поддържане нормалното състояние на мозъка, сърдечно – съдовата система, ставите, зрението, нервната тъкан и др.

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дива риба масло 1000 mg х 60 софтгел капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu