Бял дъб (кора) 480 mg

19.44лв.

Бял дъб (кора) 480 mg – естествен продукт с антисептично действие срещу хемороиди, гастрити, хронични диарии и кръвоизливи

Като затягащо (адстрингентно) средство с уплътняващо тъканите и кръвоносните съдове действие:

 

-От векове насам, кората на белия дъб (White oak) се използва срещу диария, външни и вътрешни кръвоизливи, включително кръвоизливи на белия дроб, червата и стомаха, и плюене на кръв.

 

-Мощното затягащо действие на екстракта го превръща в едно от най-ефикасните средства за облекчаване на силно менструално кървене, кървене от носа, хемороиди, вагинално течение, повръщане, както и при разстройване дейността на червата, протичащо със силна диария, а понякога и повръщане.

 

 

Като противопаразитно средство:

 

Има благоприятен ефект върху храносмилателната система и и противодейства при наличие на паразити в стомашно-чревния тракт.

 

 

Като диуретик и антисептик:

 

Увеличава отделянето на урина и подпомага изхвърлянето на камъните от бъбреците и жлъчката. Благоприятства състоянието на пикочния мехур и нормализира функционирането на бъбреците.

 

-Екстрактът от кора на бял дъб е мощен антисептик, който спомага за контрола върху бактериалната инвазия и ограничаването на различни инфекции в организма, като възпрепятства проникването на бактерии в тъканите.

 

Намалява риска от развитие или потиска симптомите на вагинални инфекции, инфекции на пикочния мехур и др.

 

Има силно отхрачващо действие при проблеми с горните дихателни пътища.

 

 

Описание

Белият дъб се използва както в народната медицина, така и във фармацевтичната промишленост. С лечебна цел се използва кората на младите стволове и клони. Тя е източник на дъбилни вещества, фитонциди, флавоноиди, белтъци, скорбяла, кверцитанинова киселина, пектин, въглехидрати.

 

Силно изразеното затягащо действие на кората от бял дъб, се дължи на изобилието от танини в състава й. Кората от бял дъб е богата още на желязо, калий, витамин В12 и други ценни хранителни вещества.

 

Кората от бял дъб благоприятства стомашно-чревната дейност и има затягащо действие. Допринася за нормалното протичане на менструалния цикъл и подкрепя функциите на кръвоносната система.

 

Продуктът  е произведен от внимателно обелени малки участъци от диви дървета, които не са пострадали по време на този процес.

Екстрактът от бял дъб присъства в списъка с около 250 растения, чиято безопасност при употреба е установена на базата на доказателства от научни изследвания или т. нар. GRAS (Generally Recognized As Safe), където белият дъб има I категория на безопасност.

Продукт, сертифициран от Tru-ID™, чиито тестове са гаранция за чистота, безопасност и органичен произход!

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бял дъб (кора) 480 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu