Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капс. - естествен продукт с антисептично действие срещу хемороиди, гастрити, хронични диарии и кръвоизливи


Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капс.
Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капс.
19.44
BGN
1
По здравно направление

Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капс.


хемороиди, гастрити, хронични диарии и кръвоизливи
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

19.44лв.

Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капс. – естествен продукт с антисептично действие срещу хемороиди, гастрити, хронични диарии и кръвоизливи

Като затягащо (адстрингентно) средство с уплътняващо тъканите и кръвоносните съдове действие:

 

-От векове насам, кората на белия дъб (White oak) се използва срещу диария, външни и вътрешни кръвоизливи, включително кръвоизливи на белия дроб, червата и стомаха, и плюене на кръв.

 

-Мощното затягащо действие на екстракта го превръща в едно от най-ефикасните средства за облекчаване на силно менструално кървене, кървене от носа, хемороиди, вагинално течение, повръщане, както и при разстройване дейността на червата, протичащо със силна диария, а понякога и повръщане.

 

 

Като противопаразитно средство:

 

Има благоприятен ефект върху храносмилателната система и и противодейства при наличие на паразити в стомашно-чревния тракт.

 

 

Като диуретик и антисептик:

 

Увеличава отделянето на урина и подпомага изхвърлянето на камъните от бъбреците и жлъчката. Благоприятства състоянието на пикочния мехур и нормализира функционирането на бъбреците.

 

-Екстрактът от кора на бял дъб е мощен антисептик, който спомага за контрола върху бактериалната инвазия и ограничаването на различни инфекции в организма, като възпрепятства проникването на бактерии в тъканите.

 

Намалява риска от развитие или потиска симптомите на вагинални инфекции, инфекции на пикочния мехур и др.

 

Има силно отхрачващо действие при проблеми с горните дихателни пътища.

 

 

Описание на продукта:

Белият дъб се използва както в народната медицина, така и във фармацевтичната промишленост. С лечебна цел се използва кората на младите стволове и клони. Тя е източник на дъбилни вещества, фитонциди, флавоноиди, белтъци, скорбяла, кверцитанинова киселина, пектин, въглехидрати.

 

Силно изразеното затягащо действие на кората от бял дъб, се дължи на изобилието от танини в състава й. Кората от бял дъб е богата още на желязо, калий, витамин В12 и други ценни хранителни вещества.

 

Кората от бял дъб благоприятства стомашно-чревната дейност и има затягащо действие. Допринася за нормалното протичане на менструалния цикъл и подкрепя функциите на кръвоносната система.

 

Продуктът  е произведен от внимателно обелени малки участъци от диви дървета, които не са пострадали по време на този процес.

Екстрактът от бял дъб присъства в списъка с около 250 растения, чиято безопасност при употреба е установена на базата на доказателства от научни изследвания или т. нар. GRAS (Generally Recognized As Safe), където белият дъб има I категория на безопасност.

Продукт, сертифициран от Tru-ID™, чиито тестове са гаранция за чистота, безопасност и органичен произход!

 

Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за нормализиране на броя на изхожданията, както и за поддържане на нормалното състояние на кръвоносната система, менструалния цикъл, бронхите, пикочния мехур и стомаха.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

 

Съдържание
Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Бял дъб (кора) 960 mg 1920 mg
Калций 31 mg 62 mg
Въглехидрати 1g 2 g

Други съставки: желатин (капсула).

Допълнителна информация

Производител:

Nature's Way products, Inc, USA White Oak

Разфасовка:

100 капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Бял дъб (кора) 480 mg х 100 капс.”