Здраво сърце 600 mg - естествен продукт срещу висок холестерол и високо кръвно


Здраво сърце 600 mg
Здраво сърце 600 mg
25.98
BGN
1
Капсули

Здраво сърце 600 mg


висок холестерол и високо кръвно
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

25.98лв.

Здраво сърце 600 mg x 60 капс. – естествен продукт срещу висок холестерол и триглицериди

При високи нива на триглицеридите и „лошия” холестерол.

Сърдечно-съдовите смущения са едни от най-често срещаните здравни проблеми днес. Водеща причина за тази тенденция са високите нива на холестерола и триглицеридите, които обикновено протичат безсимптомно и за които често се разбира доста късно във времето.

Двете основни форми на холестерол, открити в тялото са липопротеините с висока плътност (HDL) и липопротеините с ниска плътност (LDL).

HDL, или „добрия” холестерол, има защитен ефект върху сърцето и транспортира вредния холестерол от артериите.

LDL, или „лошият” се образува в тялото или се абсорбира от холестерол-богатите храни като червено месо и млечни продукти. LDL може да се комбинира с други мазнини и вещества, и да доведе до образуване на блокажи в артериите. Това намалява притока на кръв и предизвиква сериозни здравословни проблеми.

Триглицеридите са вид мазнини, които получаваме от храната. Тялото също ги произвежда при превръщането на излишните калории в мазнини. Някои триглицериди са необходими за правилното функциониране на клетките, но завишените им нива имат неблагоприятно въздействие върху здравето. Хората с висок холестерол, често имат повишено ниво на триглицериди.

Здраво сърце 600 mg x 60 е източник на пречистен екстракт от мая от органичен червен ориз. Дрождите от червен ориз традиционно се използват за понижаване на холестерола и триглицеридите, и укрепване на сърцето и кръвоносните съдове.

Маята от червен ориз в Здраво сърце се произвежда посредством култивиране на гъбичките от рода Monascus purpureus при специални условия, така че да се увеличи концентрацията на веществата, които предизвикват понижаване на холестерола и триглицеридите. Monascus се образуват при процеса на ферментация на ориза. Те произвеждат биологично активно вещество, известно като монаколин К, което има основна заслуга за понижаването на холестерола и триглицеридите.

 

Описание на продукта:

Високите нива на липопротеините с ниска плътност (LDL/”лош” холестерол) и на триглицеридите, представлява сериозен риск за сърдечно-съдовото здраве.

Монаколините в състава на маята от червен ориз имат доказани свойства да поддържат нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите.

Здраво сърце е контролиран продукт със съдържание на пречистен екстракт от мая, получена от органичен червен ориз. При неговото отглеждане не са използвани пестициди, което е от първостепенно значение за качеството и безопасността на продукта, тъй като е често срещано явление червеният ориз да се обработва с пестициди.

Вегетариански капсули. Без добавена захар.

 

Здраво сърце 600 mg, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на сърдечната система и кръвообръщението , както и за поддържане на нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите.

Забележка:  Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание


Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Червен ориз (Органик) 600 mg 1200 mg

 

Други съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Съдържа:соя.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, сол, захар, соя, пшеница.

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, HeartSure Red Yeast Rice

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 60 V-капсули

Нето тегло:  43.02 g

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Здраво сърце 600 mg”