Лецитин 1200 mg х 100 капс. - естествен продукт при проблеми с черния дроб и холестерола


Лецитин 1200 mg х 100 капс.
Лецитин 1200 mg х 100 капс.
18.73
BGN
1
По здравно направление

Лецитин 1200 mg х 100 капс.


проблеми с черния дроб
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 0.0/10 (от 0 гласа)

18.73лв.

Изчерпан

Лецитин 1200 mg х 100 капс. – естествен продукт при  проблеми с черния дроб и холестерола

Лецитинът представлява жълто-кафеникава субстанция, намираща се в клетъчните мембрани у различни животински и растителни тъкани. В сферата на храненето, с лецитин се означава естествената субстанция, изградена от фосфолипиди – основно фосфатидил холин, също и от и триглицериди.

В тялото на човека, фосфатидил холинът (лецитин), играе роля на фосфатна киселина и холин. Холин и метаболитите му спомагат запазването на структурната цялост на клетката и участват в клетъчната комуникация, също така те са преносители на метилови групи, жизнено важни за редица процеси.

Лецитин допринася за нормалната дейност на черния дроб и повлиява положително чернодробния метаболизъм. Подпомага възстановяването след спорт или други физически натоварвания. Лецитин въздейства благоприятно на нервната система, подкрепя паметта и концентрацията. Действа на организма силно антиоксидантно и улеснява изхвърлянето на ненужните токсини.

Описание на продукта:

Лецитинът представлява жълто-кафеникава субстанция, намираща се в клетъчните мембрани у различни животински и растителни тъкани. В сферата на храненето, с лецитин се означава естествената субстанция, изградена от фосфолипиди – основно фосфатидил холин, също и от и триглицериди. В тялото на човека, фосфатидил холинът (лецитин), играе роля на фосфатна киселина и холин. Холин и метаболитите му спомагат запазването на структурната цялост на клетката и участват в клетъчната комуникация, също така те са преносители на метилови групи, жизнено важни за редица процеси. Лецитин допринася за нормалната дейност на черния дроб и повлиява положително чернодробния метаболизъм. Подпомага възстановяването след спорт или други физически натоварвания. Лецитин въздейства благоприятно на нервната система, подкрепя паметта и концентрацията. Действа на организма силно антиоксидантно и улеснява изхвърлянето на ненужните токсини.

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалната концентрация на холестерола, за нормалната функция на мозъка и черния дроб, за защита на клетките от оксидативен стрес, за усвояването на мастноразтворимите витамини и за нормалното функциониране на обмяната на веществата.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Лецитин (от соя) 1,2 g 1,2 g
Общо мазнини 1 g 1 g
Калории от мазнините 5 5
Калории 10 10

Други съставки: Желатин (софтгел), глицерин, вода. Не съдържа изкуствени консерванти, мая, мляко, лактоза, жито и захар.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc., USA Lecitin

Разфасовка:

100 софтгел капсули

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Лецитин 1200 mg х 100 капс.”