Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули

34.95лв.

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули – естествен продукт  за нормална концентрация на холестерол в кръвта

При сърдечносъдови проблеми:

Ускорен сърдечен пулс, болки в гърдите, задух, отоци, главоболие, виене на свят – това са само малка част от симптомите, характерни при нарушено функциониране на сърдечно-съдовата система. За щастие, има съществуват проверени и доказани във времето естествени средства, които могат да бъдат от огромна полза здравето на сърцето!

Дива тихоокеанска сьомга регулира дейността на сърдечносъдовата система и допринася за нормалната концентрация на холестерола в кръвта. Благоприятства състоянието при високо кръвно налягане и допринася за нормалния сърдечен ритъм.

 

При костно-ставни проблеми:

Изкривена стойка, деформиране на костите – особено на ръцете и краката, дискомфорт при движение, болки в ставите… За хората с подобни симптоми ежедневието може да бъде доста напрегнато. Но за да не се усложни допълнително състоянието им, е важно да се предприемат мерки, които да намалят риска от това.

Дива тихоокеанска сьомга облекчава хроничните болки и допринася за намаляване на възпалителните процеси в костите и ставите. Потиска усещането за скованост, потушава болката, противодейства на подуването.

 

При интензивна умствена дейност и тежки емоционални периоди:

Когато напрежението на работното място и в личния живот продължи твърде дълго, психическата устойчивост може буквално да се срине. Вие се чувствате отпаднали и уморени, без капка енергия, прекалено разсеяни сте, често сте депресирани, освен сила, нямате и желание да се справяте с ежедневните ангажименти.

Дива тихоокеанска сьомга въстановява психо-емоционалния баланс и намалява усещането за напрежение. Отразява се благоприятно върху работоспособността, подобрява концентрацията, грижи се за нормалната мозъчна функция. Допринася за нормалното функциониране на зрението, увеличава жизнеността и енергията. Подобрява настроението и редуцира депресивните състояния.

При възрастово обусловени нарушения на паметта:

Постепенното настъпващите нарушения на паметта, емоциите, вниманието и др., са често срещано явление с напредването на възрастта. За щастие съществуват природни хранителни вещества, чиито благотворен ефект при подобни състояния е проверен и доказан във времето.

Дива тихоокеанска сьомга допринася за поддържане на нормалните мозъчни функции и нормалното състояние на паметта. Подкрепя дейността на централната нервна система.

 

Описание

Масло от дива тихоокеанска сьомга на Natural Factors е отличен източник на омега-3 мастни киселини. Двете важни полиненаситени омега-3 киселини са ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексанова киселина (DHA) – и двете се срещат в големи количество в студеноводните риби, каквато е и сьомгата. Те намаляват нивата на „лошия” и, съответно, повишават стойностите на „добрия” холестерол. Повлияват благоприятно кръвоносната система.

Дива тихоокеанска сьомга е източник на чисто масло от сьомга, без да са добавени масла от други риби. Не съдържа химически и други вредни за организма субстанции. Маслото се извлича от вече събрани и неоползвотворени рибни части. По този начин се запазват съществуващите запаси от сьомга. Рибните източници редовно се тестват за химически остатъци и тежки метали, за да се осигури безопасен и чист източник на рибено масло!

Софтгел капсулите с рибено масло от дива тихоокеанска сьомга на Natural Factors съдържат само масло от сьомга, в което е запазено съотношението на мастни киселини, срещано само в свободно плуващите риби. Това ги прави уникален продукт, защото за постигане на високи съотношения на EPA и DHA, някои налични на пазара капсули с масло от сьомга се обогатяват, допълнително с други рибени масла!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu