Алое Вера (гел и сок) 1 L
Алое Вера (гел и сок) 1 L
36.75
BGN
1
По здравно направление

Алое Вера (гел и сок) 1 L


Имунна система
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

36.75лв.

Алое Вера (гел и сок) 1 L – естествен продукт при проблеми с храносмилането и имунната система

При проблеми с храносмилането и констипация: Претоварването на храносмилателната система с лоша храна, стресът, недостатъчният прием на течности, честият прием на алкохол и др., са все фактори, които затрудняват дейността на стомашно-чревния тракт. В резултат в тялото се трупат токсини, изхождането се затруднява, коремът често е подут, притесняват ни газове.

 

Алое вера (гел и сок) / Aloe Vera Gel & Juice намалява симптомите при различни разстройства, оптимизира процесите на храносмилане и оказва противовъзпалително действие върху стомашната лигавица. Допринася за извеждането на токсините от организма и има пречистващо червата действие. Нормализира изхождането. Насърчава нормалния метаболизъм.

 

При слаба имунна система и умора: Благодарение на богатия си хранителен състав, особено т. нар. полизахариди, Алое вера (гел и сок) повишава жизнените сили и енергията. Оказва общо възтсановително действие върху много органи и системи в тялото, намалява чувството на изтощение в периоди на стрес.

 

Допринася за намаляване на хроничното възпаление в тялото, което е една от основните причини за сърдечно-съдови нарушения, болки в ставите, високи нива на кръвна захар и др.

 

При проблеми с кожата: в резултат от детоксикиращия ефект, който оказва на тялото, Алое вера (гел и сок) успокоява раздразнената кожа и спомага за изчистването й. Полезно при акне и други кожни проблеми. Спомага за възстановяването на влагата в кожата, има добър ефект срещу процесите на преждевременно кожно стареене.

 

Описание на продукта:

Съставът на алое вера е много богат на ценни хранителни вещества. Те биват витамини, минерали, аминокиселини, ензими, тритерпени, гликонутриенти, полизахариди, фенолни гликозиди, простагландини, мастни киселини и др.

 

Екстрактът от алое в продукта е извлечен от органично отгледани видове, които не са били в съприкосновение с химически вредни вещества. Опаковката на Алое вера (гел и сок) запазва всички хранителни вещества и предпазва от окисляване. Притежава сертификат за чистота и ефикасност!

 

Съдържа 99,7% чист сок от листата на алое! Източник на повече от 200 активни съставки, чиято наличност едва ли бихте открили в други подобни продукти! Алое вера (гел и сок) е обогатен с патентован екстракт от полизахариди на алое (Aloe PolyMax). Aloe PolyMax е богат източник на полизахариди от алое.

 

Алое вера (гел и сок) е изключителен продукт, който подхранва организма с витамини, минерали, аминокиселини, ензими и десетки други ценни вещества! Подпомага процесите на храносмилане, има терапевтично действие при проблеми на храносмилателния тракт. Оказва контрол върху кръвната захар и холестерола. Подпомага функционирането на сърдечно-съдовата система. Алкализира тялото и балансира електролитния баланс, благодарение на което се повишават енергията и жизнеността. Оздравява кожата.

 

Алое вера (гел и сок) е висококачествен оригинален продукт на американската компания Nature’s Way.

Алое Вера (гел и сок) 1 L, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка От 30 до 240 ml Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.

 

Съдържание
Съдържание в 240 ml дневна доза
Сок от organic Алое Вера, organic гел от Алое Вера, Алое Полимакс ™, екстракт от полизахариди,
Калории 14 14
Мазнини 0 g 0 g
Натрий 90 mg 90 mg
Въглехидрати 3 g 3 g
Като захариди 1 g 1 g
Протеини 0 g 0 g

Други съставки: Лимонена к-на, Калиев сорбат, Натриев бензоат.

Научните изследвания показват, че именно полизахаридите са отговорни за многообхватните полезни ефекти от Алое Вера. Алое Вера на Nature’s Way съдържа над 200 натурални хранителни вещества като ензими, аминокиселини, стероли и др.

Допълнителна информация

Производител:


Nature’s Way products, Inc, USA, Aloe Vera Gel & Juice


Разфасовка:


1000 ml

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Алое Вера (гел и сок) 1 L”