Бетаин хидрохлорид 500 mg x 90 V капсули - естествен продукт срещу запек и газове


Бетаин хидрохлорид 500 mg x 90 V капсули
Бетаин хидрохлорид 500 mg x 90 V капсули
23.71
BGN
1
По категория

Бетаин хидрохлорид 500 mg x 90 V капсули


Ензими
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

23.71лв.

Бетаин хидрохлорид 500 mg x 90 V капсули – естествен продукт срещу запек и газове

При нарушения в храносмилането, включително недостиг на стомашна киселина (хипохлорхидия), проблеми с разграждането на мазнините и протеините, и усвояването на хранителните вещества от храната, и др.:

Запек или диария, подуване, усещане за тежест, парене и дискомфорт в областта на стомаха, прекомерно отделяне на газове, оригване и гадене, рефлукс… Тези храносмилателни проблеми са широко разпространени и най-често се дължат на слабото производство на стомашна киселина. Повечето хора са на мнение, че всичко това е безобидно, но грешат. Липсата на адекватна реакция в тези случаи, води до развитие на бактериални и паразитни инфекции, сериозен дефицит на витамини и минерали, включително дефицит на желязо, и др.

Бетаин хидрохлорид значително подобрява процесите на храносмилане и оказва ефективно противодействие при констипация или диария. Редуцира усещането за тежест и дискомфорт след хранене. Намалява оригването и гаденето, особено след по-обилно хапване. Оптимизира усвояването на хранителни вещества и благоприятства чревната микрофлора.

Бетаин хидрохлорид предпазва храносмилателния тракт от нашествието на бактерии, спомага за разграждането на протеините и мазнините, и допринася за детоксикацията на тялото.

Описание на продукта:

В резултат от недостига на стомашна киселина, не могат да бъдат усвоени основните хранителни вещества, смилането на протеините и мазнините в тънките черва е затруднено, а вредните бактерии в стомаха не могат да бъдат елиминирани. Всичко това е предпоставка за различни храносмилателни смущения.

Бетаин хидрохлорид на канадската компания Natural Factors, играе ролята на естествена стомашна киселина в подкрепа на нормалното храносмилане. Приемът му се препоръчва при дефицит на солна киселина в стомашния сок. Доставя на организма хидрохлорна киселина – естествена стомашна киселина, която поддържа нормалното състояние на стомаха.

По-възрастните хора (над 60-годишна възраст), имат завишена нужда от допълнителен прием на бетаин хидрохлорид!

Бетаин хидрохлорид на канадската компания природни фактори, е получен от цвекло. Приемът на продукта води до увеличаване на стомашната киселина, подобряване на храносмилането и стимулиране секрецията на панкреатични ензими.

 

Бетаин хидрохлорид 500 mg x 90 V капсули, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за поддържане на добро храносмилане.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Странични ефекти Няма наблюдавани.

Дозировка:

По 2 капсули 3 пъти дневно, по време на хранене.

 

СъдържаниеСъдържание: (в 1 капс.): дн.доза:
Бетаин хидрохлорид 500 mg 3000 mg
Сминдух (семена) 100 mg 600 mg

Други съставки: Вегетарианска капсула, растителен магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada Betaine Hydrochloride

Разфасовка:

90 V-капсули

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Бетаин хидрохлорид 500 mg x 90 V капсули”