Зърнастец (кора) 425 mg - естествен продукт срещу запек и хемороиди


Зърнастец (кора) 425 mg
Зърнастец (кора) 425 mg
20.06
BGN
1
По здравно направление

Зърнастец (кора) 425 mg


запек, колит, чернодробни проблеми, лошо храносмилане, хемороиди
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

20.06лв.

Зърнастец (кора) 425 mg x 100 капс. – естествен продукт за облекчаване на състоянието при запек

Ефективно слабително средство, което по естествен начин облекчава състоянията на остър или хроничен запек, и улеснява изхождането в случаите на хемороиди.

 

Стимулира перисталтиката – контракциите на дебелото черво, отговорни за придвижването на храната през храносмилателната система.

-Наред със слабителното си действие, подпомага укрепването на мускулите в чревния тракт.

-Насърчава нормалното изхождане и допринася за извеждането на чревните токсини и гниещата маса от ректума.

-Спомага за омекотяването на изпражненията, което улеснява преминаването им през дебелото черво. Благодарение на този си ефект, каскара саграда намалява необходимостта от напъване и допринася за безболезненото изхождане при хемороиди.

-Намалява риска от последващо натрупване и задържане на фекалната маса в дебелото черво, облекчава възпалението на чревната лигавица и облекчава раздразненията на ректума.

-Подпомага способността на дебелото черво да абсорбира полезни компоненти.

Ефектът на каскара саграда би трябвало да настъпи в рамките на 6 до 10 часа след прием. Натурално и изключително ефективно слабително средство, което може да се използва и от по-възрастни хора.

 

 

Описание на продукта:

Каскара саграда или калифорнийски зърнастец (Cascara sagrada, Rhamnus purshiana, Frangula purshiana), е храстовидно или дървовидно растение. Принадлежи към сем. Зърникови (Rhamnaceae) и идва от земите на Северна Америка.

Използваемата част на зърнастеца е неговата изсушена кора. Тя има широко медицинско приложение и е изключително търсена, главно заради слабителните си свойства.

Кората на каскара саграда е източник на антрахинонови съединения, които стимулират лигавицата на дебелото черво да абсорбира електролити и вода. По този начин обемът на чревното съдържимо се увеличава и се стимулира движението на изпражненията. Някои лекари използват каскара саграда като естествена подготовка на дебелото черво за колоноскопии и други процедури, свързани с дебелото черво.

Зърнастец (кора) 425 mg на Nature’s Way,USA е потвърден като продукт, свободен от ГМО (Non-GMOProjectVerified). Чистотата на състава му е гарантирана със сертификат от Tru-ID – компания, удостоверяваща липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

 

Зърнастец (кора) 425 mg, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на червата, черния дроб и храносмилането, както и за нормалното състояние на кожата.

Забележка: Да не се използва при гадене или повръщане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни и деца над 12 години по 1 капсула вечер преди лягане с чаша вода. Не приемайте повече от 1 капсула за денонощие. Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание


Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Американски зърнастец (кора) 850 mg 850 mg

 

Други съставки: растителна капсула, силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, соя, пшеница, мая или ГМО.

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Cascara Sagrada Bark

Вносител: Ревита EООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, 100 V-капсули

Нето тегло:  52 g

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Зърнастец (кора) 425 mg”