Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози - естествен продукт за детоксикация


Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози
Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози
49.93
BGN
1
По категория

Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози


детоксикация на черен дроб и бъбреци
Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 8.7/10 (от 3 гласа)

49.93лв.

Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози – естествен продукт за детоксикация

Алкализиращи минерални капки  Алказон (Alkazone) e най-лесният начин да си направите алкална вода не само вкъщи, но и по време на пътуване. Алказон (Alkazone) превръща обикновената вода в антиоксидантна минерализирана вода, с високи стойности на Ph. Организмът ни има нужда от нея, за да изхвърли излишната киселинност от храната, да се детоксикира и да подобри метаболизма и общото здравословно състояние.

Алкализиращи минерални капки Алказон (Alkazone)  са безцветни, без вкус и мирис! Икономична опаковка, достатъчна за 45 дни (базирано на 5 дози дневно ). 

Описание на продукта:

Алкалната вода е известна в приказките като „жива вода“ – лековита и подмладяваща. Алкалната вода неутрализира киселинността в тялото, която се получава в следствие на стрес, неправилно хранене (масло, сметана,маргарин, месо, яйца и пр.) и др. Повишените нива на киселинност в тялото са предпоставка за сериозни заболявания като метаболична ацидоза, която води до загуба на жизненоважни хранителни като калций и магнезий. Липсата на тези елементи, от своя страна, предизвикват мигрена, остеопороза и т.н. Алкалната вода се препоръчва при болни от диабет, високо кръвно налягане, заболявания на бъбреците, стомашно-чревния тракт и др. Алкализиращи минерални капки Алказон (Alkazone) e най-лесният начин да си направите алкална вода не само вкъщи, но и по време на пътуване. Алказон (Alkazone) превръща обикновената вода в антиоксидантна минерализирана вода, с високи стойности на Ph. Организмът ни има нужда от нея, за да изхвърли излишната киселинност от храната, да се детоксикира и да подобри метаболизма и общото здравословно състояние. Почувствайте разликата с Алкализиращи минерални капки Алказон (Alkazone)! Защо Алкализиращи минерални капки Алказон (Alkazone) са толкова полезни? Увеличават нивото на pH в организма до 8-10 само като добавите 3-4 капки в чаша вода! За сравнение – морската вода е с ниво на pH 8 и затова е толкова полезна и лековита! Най-ефективният и безопасен начин за намаляване на излишната киселинност! Подпомагат добрият метаболизъм. Естествен източник на калций, магнезий и калий от морски източници, които се усвояват най-добре от организма. Алкализиращи минерални капки Алказон (Alkazone) подпомагат бъбречната функция и намаляват вероятността от образуване на камъни в бъбреците. Контролира концентрацията на пикочната киселина и намалява киселинността на урината. Неутрализира киселинността, повишена след прием на някои медикаменти (като аспирин, например). Намалява натрупването на млечна киселина в мускулите след физическо натоварване, повишава издръжливостта. Енергизира, нормализира сърдечносъдовата система. Изключително полезна за костите! Алкализиращи минерални капки Алказон (Alkazone) са безцветни, без вкус и мирис! Икономична опаковка, достатъчна за 45 дни (базирано на 5 дози дневно ). Не съдържа натрий!

Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози, 8.7 out of 10 based on 3 ratings

Приложение

Приложение: Допринася за нормалното ниво на pH, за естественото отстраняване на киселинните остатъци в тялото и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки: Концентрирана формула! Избягвайте контакт с наранена кожа, очи и лигавица. При контакт, изплакнете обилно с хладка вода. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти: Няма наблюдавани Дозировка: Разбъркайте 3 капки в чаша вода/240 ml/. Изпивайте 5 чаши дневно. Може да се добави към кафе, чай или сок за неутрализиране на киселинността. Може да се добавя към всякакви топли или студени напитки.

СъдържаниеСъдържание: в 1 доза / 3 капки дн.доза
Калории 0 0
Общо мазнини 0 g 0 g
Натрий 0 mg 0 mg
Калий 150 mg 750 mg
Общо въглехидрати 0 g 0 g
Протеини 0 g 0 g

 

Съставки: калиев бикарбонат, калиев цитрат, калиев лактат, трикалиев фосфат, калций, магнезий, цинк и Аминозон. Не съдържа натрий!

Допълнителна информация

Производител: Better Health Lab Inc, USA Alkaline Booster

Разфасовка: 35.5 ml

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Alkazone / Алказон Алкализиращи минерални капки 35.5 ml/200 дози”