Артишок 450 mg х 60 капс. - естествен продукт при проблеми с жлъчката, черния дроб и храносмилането


Артишок 450 mg х 60 капс.
Артишок 450 mg х 60 капс.
32.50
BGN
1
По марка

Артишок 450 mg х 60 капс.


артрит, подагра, екзема
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 8.0/10 (от 2 гласа)

32.50лв.

Артишок 450 mg х 60 капс. – естествен продукт при проблеми с жлъчката, черния дроб и храносмилането

При проблеми с черния дроб и жлъчката:

Независимо дали разполагате с точна диагноза или тепърва се сблъсквате с някои от симптомите при нарушена функция на черния дроб, е критично важно да окажете максимална подкрепа на черния дроб! За целта, трябва да прекратите злоупотребата с алкохол и лошите хранителни навици. Откажете се от бедните на витамини продукти и животинските мазнини, увеличете приема на плодове и зеленчуци, ако е необходимо – намалете теглото си, приемайте повече вода.

Много често нарушената функция на черния дроб е съпътствана от проблеми с жлъчния мехур, жлъчните пътища и задстомашната жлеза, което пък от своя страна влошава храносмилането и причинява други по-сериозни усложнения.

Освен задължителната терапия, в тези случаи се препоръчва допълнителният прием на природни продукти с доказано ефикасно действие. Сред тях е и екстрактът от артишок незаменимо средство срещу всевъзможни чернодробни и жлъчни проблеми!

 

Артишок е натурален продукт, който подпомага възстановяването на черния дроб и го предпазва от различни неблагоприятни фактори. Допринася за образуването на жлъчен сок и намалява риска от застой на жлъчката в жлъчните пътища. Подпомага отделянето на ензимите, необходими за нормалното храносмилане.

Артишок стимулира отделянето на отпадъчните продукти от тялото, защитава черния дроб от атаките на различни токсини и регенерира чернодробните клетки и тъкани. Подобрява обмяната на веществата, оптимизира процесите на храносмилане и противодейства при запек.

 

Подпомага образуването и секрецията на жлъчка и жлъчната активност.

 

Тъй като извежда отровите от тялото и има леко диуретично действие, Артишок съдейства и за изчистването на кожата.

 

Описание на продукта:

Екстрактът от артишок на американската компания Nature’s Way, е стандартизиран до 5% кафеоилхинови киселини. Притежава силен детоксикиращ ефект и допринася за нормалното състояние на организма при прекомерна консумация на голямо количество мазнини или алкохол.

С добавени семена от бял трън за още по-добър върху черния дроб ефект!

Продуктите на емблематичния бранд Nature’s Way са 100 % натурални. Компанията е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ. Тя е първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки. Nature’s Way е и първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).

Артишок 450 mg х 60 капс., 8.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на жлъчката и черния дроб и на храносмилателната система.

Забележки:

Консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт при камъни в жлъчката или запушване на жлъчните канали. Не се препоръчва за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

 

Съдържание

Съдържание: в 2 капсули дн. доза
Екстракт от листа на артишок
(стандартизиран до 5% хлорогенни к-ни)
600 mg 1 200 mg
Семена от бял трън 300 mg 600 mg
Натрий 10 mg 20 mg
Въглехидрати 1 g 2 g

Други съставки: Малтодекстрин, желатин (капсула), магнезиев стеарат, силициев двуокис.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Artichoke

Разфасовка:

60 капсули

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Артишок 450 mg х 60 капс.”