Search
Филтрирай по...

Тази публикация има 4 коментари

 1. Здравейте,искам да попитам понеже от по горе написаното не разбрах много,интересуваме,активния въглен ще ми помогне ли за ходенето по голяма нужда,защото имам проблем с това нещо и ходя 2,3 в седмицата?

  1. Здравейте,
   Активен въглен има запичащо действие и е неподходящ за вас. Може да си помогнете чрез храната – без сухи сандвичи, чипсове и други сухи закуски, плодове и салати с всяко хранене,каши от пълнозърнести продукти – овесена, мюсли и др., ходене пеша всеки ден, физически упражнения. Хранителни Добавки – фибри с много вода и пробиотици.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. ЗДРАВЕЙТЕ! ИМАМ ПИТАНЕ: АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН ДАЛИ Е УДАЧЕН ЗА ПРИЕМАНЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИЗПРАЖНЕНИЯТА МИ СИ ОЦВЕТЯВАТ В ТЪМЕН ЦВЯТ И МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ БЪЗАК СИРОПА ДЕТО ПИЯ СУТРИН И ОТ ЧЕРВЕНОТО ВИНО.ИМАМ И ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ!ВЪЗРАСТ 60Г.

  1. Здравейте,

   Обикновено цветът на изпражненията се дължи на приетите храни и напитки. При язви и перфорации в храносмилателния тракт, тъмното оцветяване се дължи на кръвта в изпражненията, но тогава има и съответна клиника –болки, гадене, твърд корем и др. В случая не виждам защо да пиете активен въглен. Той се приема при хранително отравяне, тъй като неутрализира отровите в стомаха и червата. Оцветява изпражненията в черно и води до запек.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart