Search
Филтрирай по...

Конкурс: „Плажно лято”Прекарвате си едно щуро и емоционално лято? Снимайте и пращайте!  Новият конкурс на Ревита има за цел да покаже най-лудите и смешни плажни снимки, плод на богатата ви фантазия.
Изберете една от най-забавните снимки от плажа и я качете на стената на Ревита във Facebook, като задължително добавите оригинален коментар. След което вие или нашият екип ще я публикува на web сайта на Ревита. Вашите приятели и привърженици трябва да гласуват за снимката ТУК – на нашия сайт. Имате време да качвате снимка и коментари до 12 септември (понеделник), след което ще дадем около 10 дни за гласуване. Имате право да гласувате само на сайта на Ревита.
С Вашето участие в конкурса Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, снимки, дискусии или линкове. Потребители, които публикуват мнения от един и същи ай пи адрес ще бъдат изтривани. Този конкурс се организира от “Ревита” ООД.

Покажете колко креативни можете да сте, когато става дума за весело изкарване!

Тази публикация има 34 коментари

  1. Здравейте!

   С този коментар гласувам ли и ако не, как да го направя? Относно снимката – амии, искам и аз :-)))))))))))))))))))))))))

   Всичко хубаво!
   Анелия

  2. Анелия, отгоре над щурото лято на Анелия… има знак с вигнат палец. Там може да натиснете и да гласувате – вие и вашите приятели.

   Лек и успешен ден

   Мая Ковачева
   https://www.revita.bg
   Ревита ООД

  3. Да, вгледах се по-внимателно и гласувах 🙂 Благодаря!

  1. Galia Ormandjieva

  2. Strahotno ludo izpulnenie! Ti si The Best! Uspeh!!!

  3. +

  1. Супер! Най-хубавата снимка за конкурса е тази!

  1. Хубава е! Харесва ми определено.

  2. Хубава е!

 1. Това е щурото лято на момичетата от спортен клуб по аеробика от гр.Самоков.Много са хубави нали?

  1. Да, страхотни са! Толкова усмихнати и носят невероятно настроение!

   Мая Ковачева
   https://www.revita.bg
   Ревита ООД

  1. Супер! Много непринудена и готина снимка!

  2. Така е! Успех на усмихнатото момиче. Повечето останали снимки са нагласени, а тази е най-естествената.

 2. В тая голяма жега сме на море с главата ми приятно е двете ходим да се пличкаме!:)

  1. Дарина, морето е едно от най-привлекателните места за почивка. Там можеш да релаксираш и да се отпуснеш напълно. Ще Ви помоля да публикувате снимката си на нашата Фейсбук страница – http://www.facebook.com/Revita.bg и малък коментар към нея. След това ние ще Ви дадем линк за гласуване, както на всички участници от конкурса. Това е условието и се надявам, че ще го спазите.

   Лек и успешен ден

   Мая Ковачева
   https://www.revita.bg
   Ревита ООД

 3. Щурото лято на Анна Андреева – Вижте нейната страхотна снимка тук – http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150751564035103&set=o.148562928506614&type=1&theater

  Полетяла, Помахала и Неразбрал изпратиха слънцето да спи, завиха го с пухкаво облачно одеало и нежно му пожелаха “Лека нощ!”. “Нека си почива”- мислеха си те – “… за да ни топли и утре, и цяло лято , и винаги … все така …”

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

// Трейкинг код ЕТАРГЕТ //
×

Cart