Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

как да повишим концентрацията на децата

 

Звънецът вече би, децата ги очакват нови задължения, все по-сложен материал за овладяване, писане на домашни…Всичко това им коства много усилия, и те, също като нас, големите, трупат умора и губят концентрация. Особено през есента и зимата, когато на организма не му достигат важни хранителни вещества, за да може детето да е винаги концентрирано и да помни лесно и бързо.

 

На българския пазар вече може да се намери уникална формула за повишаване възможностите на детето за възприемане и запаметяване – Мореплаватели фокус формула за концентрация на американската фирма Enzymatic Therapy

 

Защо ми е хранителна добавка за концентрация?

Защото тя ще осигури на детския организъм ценни вещества, които не могат да си набавят в нужните количества от ежедневното меню.

 

Една от основните съставки на Мореплаватели – фокус формула е диметиламиноетанол (DMAE). Тя е използвана с успех в американските училища, за да могат те по-добре да се фокусират, концентрират и, в същото време, да могат да са спокойни и релаксирани, без да се нарушава тяхната концентрация през деня.

 

формула за деца - повишава концентрацията и енергията

Според проведено специално проучване по темата, 75% от децата, които са взимали диметиламиноетанол, повишават нивото на концентрация си.

Защо да използвам Мореплаватели фокус формула за деца?

 

Защото ще повиши възможностите на детето за възприемане и запаметяване по едни естествен и здравословен начин.

 

-N-Ацетилцистеин (NAC) е мощна съставка, която е много ценна за неврологичната система. Тя предпазва клетките от свободните радикали и ускорява процесите на детоксикация в тялото.
-L-тианина е аминокиселина, която действа успокояващо, без това да се отразява на работоспособността и концентрацията през деня.
-Тауринът поддържа доброто състояние на нервната система.
DMAE е клинично изпитана за повишаване на концентрацията, възприемането и запаметяването при децата.
Фосфатидил-серин подпомага регулирането на мембранния трансфер на хранителни вещества и невротрансмитери, необходими за правилната функция на мозъка.

 

Мореплаватели фокус формула за деца е разработена съвместно с д-р Джеф Брадстрийт (Jeff Bradstreet, M.D.), член на Американската Академия на семейните лекари. Той е посветил своята практика изцяло на специалните образователни нужди на децата.

 

Може да се приема и от деца, страдащи от различни форми на алергия.

Мореплаватели фокус формула за концентрация не съдържа захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители и аромати, консерванти и съставки от животински произход.

 

Кликнете тук, ако желаете да закупите Мореплаватели фокус формула за концентрация

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart