Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Daily-vitamins-WEB

Тази публикация има 6 коментари

 1. Здравейте, бихте ли ми казали дали ползването на витамините е препоръчително при наличие на тромбофлебит, паради съдържащия се в тях витами “К”,употребата на който не се препоръчва при наличие на горепосоченото заболяване!

  1. Здравейте, Тодор,
   “Мултивитамини MASON” съдържат витамините: А , С, D 3, Е, B 1, В 2, В 3, В 6, Фолиева киселина, Витамн В 12 и Пантотенова киселина. Не съдържат витамин К.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. ОКАЗАХТЕ СЕ МНОГО НЕСЕРИОЗНА СТРАНИЦА.И СТО ПЪТИ ДА ВЕ ПИТАТ ВСЕ ТАЯ. ТОЛКОВА И СА ПРОДУКТИ -ХВАНЕ ЛИ БЪЛГАРИН НЕЩО ЧУЖДО ДА ПРЕДЛАГА ЕЛА ДА ВИДИШ АКЪЛ . Вашият коментар ще бъде публикуван след одобрение от администратор.- Е ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ. КАКВО ЩЕ МИ ОДОБРЯВАТЕ?

  1. Здравейте,

   Одобрението от администратор е абсолютно необходимо и това е стандартна процедура. Налага се, за да се ограничат спам съобщенията, както и циничните коментари, които ни заливат. Никой няма полза подобни съобщения да се публикуват. Администраторът работи в рамките на работната седмица и работния ден, установен от законодателството. Не е възможно коментарите да се одобряват на секундата, особено в почивни дни.

   Относно Вашето запитване – препратено е към нашия консултант д-р Аелита Петрова. Когато получим отговора й, той ще бъде публикуван. Моля, имайте предвид, че получаваме много запитвания и не е възможно да отговорим веднага!

   Благодаря!

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   https://www.revita.bg

 3. Моля отговорете ми дали тези витамини са подходящи за жени в менопауза и дали пиенето на хапче за високо кръвно ще е проблем

  1. Здравейте,
   “Мултивитамини MASON” може да се ползват в менопауза и хипертонията /антихипертензивните медикаменти/ не са противопоказание, но по-подходящи са мултивитамините Алайв, защото съдържат микроелементи, билки, мед. гъби и др. много полезни за организма и обмяната вещества.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
×

Cart