×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спри цигарите с билкиТютюнопушенето е наркозависимост, от която много трудно може да се откажете. За щастие има няколко билки, които могат да ви помогнат, за да се справите с лошия навик. Всяка от тях има различен ефект, който обаче облекчава процеса на спиране.

Жълт кантарион. Това е една от най-известните билки, която помага при нервно напрежение и проблеми със съня. Хората, които отказват цигарите са по-изнервени и раздразнителни. Специалистите препоръчват да вземате жълт кантарион още първите дни и да продължите поне 1 месец след като напълно сте се отказали от зависимостта.

Черен кохош. Растението се използва предимно от жени, защото то помага за регулиране на месечния цикъл и облекчава предменструалния синдром. Факт е обаче и, че черният кохош е леко успокоително, действие. Така той се справя с нервното напрежение и тревожността – състояния свързани с отказването от цигарите.

Синя върбинка. Красивото цвете е естествен транквилант, който успокоява нервите. То може да се използва и при безсъние и раздразнителност.

Коча трева. Растението подпомага работата на храносмилателната система и без проблем се справя с диарията, газовете, нарушеното храносмилане, разстроения стомах и главоболието. Билката облекчава болката при коремни спазми. Тя регулира съня. Доказано е, че кочата трева е естествен антибиотик, който се използва при лечение на простуда и инфекции на горните дихателни пътища. Всички тези свойства правят растението изключително подходящо при спиране на цигарите.

Исоп. Билката има антисептично, антиспазмолитично, отхрачващо и слабително. Тя помага за изхвърляне на слузта от белите дробове. Известно е, че исопът намалява нервно напрежение и тревожност.

Корейски женшен. Той е една от най-популярните билки в света за жизненост и енергичност. Помага на организма да се пребори със стреса. Това прави женшена подходящо средство при отказване от цигарите.

Мента. Има релаксиращ ефект върху мускулите на храносмилателната система, помага при метеоризъм и подобрява работата на жлъчката. Маслото от мента действа като лека упойка. Доказано е, че билката е много подходяща при главоболие. Облекчава тревожността и нервното напрежение.

Валериан. Това е една от най-известните и най-добри природни средства използвани срещу безпокойство, стрес и безсъние . Валерианът действа и като мускулен релаксант.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.