Search
Филтрирай по...

мултивитамини за деца

 

Животът на децата често е натоварен – детска градина, училище, спорт…Много от малчуганите не се хранят добре и не приемат в достатъчни количества хранителните вещества, от които организмът има нужда. И точно като възрастните се налага да приемат добавки, за да сме сигурни, че няма да им липсва нищо. Но как да разберем кои са най-добрите мултивитамини за нашето дете?

 

Съдържанието е царят!
Съдържанието е най-важното, за което трябва да внимаваме. Изберете мултивитамини, които са специално създадени, за да посрещнат нуждите на растящия организъм. Витамин С и витамин D са от съществено значение за здравината на костите и силната имунна система. Калцият, витамин В-комплексът, витамин Е също са от изключителна важност за здравето на детето.

От ключово значение е и съдържанието на плодове и зеленчуци. Всички знаем колко са полезни, но, за съжаление, е почти невъзможно децата да приемат необходимото количество и разнообразие всеки ден.

 

Искам да е вкусно!
Да накарате детето да пие витамини не е лесна работа. Затова е важно те да са вкусни. Дъвчащите витамини, както и желираните в различни забавни фигурки, под формата на бонбони, са най-доброто решение за малчуганите.

 

От какво има нужда вашето дете?
Децата имат различни нужди. Според диетолозите ще е само от полза за детето, ако добавяте балансирани мултивитамини към ежедневното меню. Така ще сте сигурни, че то ще приема всички полезни вещества, без които не може да расте здраво и силно.

 

Мултивитамините Alive! –децата ги обичат!
Alive! е марка на лидера по продажби на хранителни добавки Nature’s way, Америка. Специално разработената серия мултивитамини за деца се предлага в две разновидности: дъвчащи и желирани таблетки.
Мултивитамините Alive! са най-доброто за вашето дете, защото:

-Са с най-богатия състав!
-Съдържат 26 плодове и зеленчуци!
-Изцяло натурални!
-Усвояват се напълно от детския организъм за по-малко от 20 минути!
-Съдържат пълен комплекс витамини В.
-С добавен витамин С в оптимално количество за силна имунна система.
-Природна подкрепа за костите, зъбите, очите! За повече енергия и сила!
-Подобряват храносмилането!
-Със страхотен плодов вкус!

 

 

 

Alive! желирани мултивитамини за деца
Alive желирани мултивитамини за деца

Най-богатата и мощна формула, в сравнение с останалите желирани мултивитамини за деца! С вкус на череша, грозде и портокал.

 

 

 

 

Alive! дъвчащи мултивитамини за деца! 

Alive дъвчащи мултивитамини за деца

Уникална балансирана комбинация за подхранване на детския организъм. С вкус на натурален портокал и боровинка.

Alive! мултивитамини за деца не съдържат глутен, желатин, изкуствени оцветители и консерванти! Подсладени с organic тапиока и сок от тръстика.

 

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

// Трейкинг код ЕТАРГЕТ //
×

Cart